Kieran Foley

De dygtigste strikkere i denne verden er mænd! Bare tænk på Kaffe Fasset og Kieran Foley. Gå ind på Kierans blog knitlab.wordpress.com på min blogside, så skal du se løjer!

Jeg har downloaded mønsteret til eet af hans sjaler – jeg VIL strikke det. Engang…. opskriften fylder 25 sider på engelsk…

foleysjal3

foleysjal

foleysjal2

10 tanker om “Kieran Foley”

 1. Hvad er der med de mænd ? er det fordi de tør lege lidt mere med farver og former ? eller fordi de er knap så bundne af traditioner? ja, jeg ved det ikke – men jeg kan sagtens følge dig i dine betragtninger.

  1. Jeg tror du har ret – vi har jo så mange traditioner indarbejdet fra vi var ganske små; – og måske lægger vi mere mærke til det, når mændene laver noget flot!

 2. Der fik du mig lige til at tro, at nederste foto var fra din have:) jeg ved ikke, om mænd er dygtigere strikkere, men de bliver bemærket pga deres køn ien traditionel kvindeverden, og måske ligger de ikke så meget under for, hvad ‘man’ kan og plejer at gøre? Jeg kan også godt lide fx Vithard Willumsens og Stephen Wests skæve tilgang til design, men der findes sikkert kvinder, der gør det samme – fx hjemlige Charlotte Kaa boltrer sig også i farver og anderledes modeller – og du giver den jo også en på farveladen ind imellem 🙂 Ser frem til at se dit sjal 🙂

  1. Ha, det kunne være dejligt hvis det var fra haven – jeg glæder mig helt vildt til jeg kan komme i gang med den – blev jo ‘snydt’ en del sidste år.
   Jeg glæder mig også over de to herrer – dog synes jeg at S.W. er lovlig avanceret ind i mellem. Hans farver er så grimme, synes jeg.

  1. Det er faktisk ikke så slemt med elementerne, når man har læst opskriften. Jeg vil lave det i ‘tone i tone’ – selvom det er flot med de stærke farver, tror jeg at jeg fik pip ret hurtigt!

 3. Wouw hvor er det – det kunne jeg godt tænke mig at strikke til efteråret – :0) Stort knus herfra til dig Bente.

 4. Hej Bente – jeg er endelig kommet i gang med sjalet – men jeg mangler lige lidt hjælp :0( Har du tid på et tidspunkt ? Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.