Ka I gætte hva jeg skal ?

2015-03-19 08.31.22Jep, jeg skal til Beirut og besøge min søn, min svigerdatter og mine 3 børnebørn !  Om en måned rejser jeg – og jeg glæder mig helt vildt !

2015-03-18 09.59.41

Det er jo tæt på Saltum-festivalen, så jeg skal have strikketøj med – til de stille aftener på terrassen – på 8. sal, med udsigt over hele Beirut og Middelhavet. Da di da, tra la lulalej……….

Ny udgave af det lette sommersjal ;O)

2015-03-19 08.23.51

15 tanker om “Ka I gætte hva jeg skal ?”

 1. åh… Jeg ønsker dig/jer en rigtig god tur. Hvor bliver det dejligt at være rigtigt sammen… og ikke skulle “nøjes” med Skype.
  Er det solnedgangen over Middelhavet, du strikker?

 2. Det bliver SÅ stor en oplevelse. Har selv besøgt min datter og hendes familie i Singapore. Meget pudsig (og god!) fornemmelse af rolleombytning mor/datter når hun tog min hånd og førte mig rundt i “deres” by.
  Jeg glæder mig på dine vegne!

  1. Tak Susanne – jeg glæder mig sådan. Min dejlige svigerdatter har lovet at vise mig alle de små listige steder i byen, hun har også en bil, så vi kan komme ud eller op i bjergene.

 3. Det bliver bare så godt. Tænk at komme på besøg hos sine kære så langt væk. Hvor længe skal du være der?

 4. Jaamen, Bente, det lyder jo SÅ skønt. Ønsker dig en rigtig go ferie, NYD det fuldt ud, kære! KH

 5. Rigtig god tur til dig. Som bosiddende i udlandet ved jeg, hvilken glæde det er at få besøg hjemmefra, og jeg er sikker på, at vores besøgende også har glædet sig. Det er så herligt, når rollerne byttes om, og “de unge” viser rundt og fortæller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.