Jeg venter……

på at det skal blive tørvejr, på at pilen er bøjelig og føjelig, og hvis det ikke bliver sommer igen, kan det så ikke bare blive efterår, så jeg kan begynde at flytte rundt på planterne?

Jeg har den allerstørste lyst til at begynde; jeg er gået i gang med at rydde langs hækkene i haven, der hvor de hostaer jeg har fået lovning på, skal stå, hvor tulipanløg i hundredvis skal lægges (hvis jeg får varmepenge tilbage), hvor frø til vibeæg og forglemmigej skal sås, akelejer, juleroser og hasselurt….tænk, hvor fint det bliver.

Mens jeg venter, har jeg haft besøg af min veninde fra Nyborg, som medbragte en hel kurvfuld ‘digier’, som vi indforstået kalder digitalis, fingerbølblomster, som vi begge to elsker. Og en buket fra haven, med roser.

2016-08-02 19.36.26

Jeg eksperimenterer med iblødsætning af pil; jeg har fået leveret (købt i dyre domme) noget pil, som arter sig mærkeligt. Nu har jeg lagt det i havet! Godt fortøjet med et reb og mursten til at holde nede. Jeg har holdt øje flere gange om dagen, det har blæst temmelig kraftigt. Nu har jeg taget det op, så må tiden vise hvordan det arter sig. Jeg har søgt på nettet for at finde ud af om pil tåler saltvand – intet svar…

2016-08-03 06.05.08

Strandasters i min have, de står med fødderne i havet, som jeg kalder min lille del af Helnæsbugten – man kan da sejle herfra til Atlanterhavet uden at skulle på land, så det….

2016-08-03 06.05.50

 

8 tanker om “Jeg venter……”

 1. God lørdag morgen og dejlig week end til dig Bente – ifølge DMI skulle vi få sensommer fra midt august – ukrudtet gror – regnvejr her hver eneste dag – og sommetider mere en nok – men som gemalen siger – se på de positive sider – ingen solskoldede børn – færre drukneulykker ved vestkysten – ikke vande have osv. men alt her drukner i de kraftige regnbyger – de store tunge rosenhoveder – rådner op og hoveder bliver slået af – men måske får vi en dejlig sensommer. Rigtig rigtig god week end til dig. Stor knus og kram!

 2. Hvor er det luksuriøst at haven går ned til stranden! At det så aldrig ville falde en anden én at kalde Helnæsbugten for hav er en anden sag. Mindre kan gøre det😉
  Interessant, hvad der sker med pilen i saltvand.
  Og tidligere indlæg: Jeg studsede altså ikke over, at du gik med en kurv i hovedet! Det er da et fuldstændigt dækkende udtryk. Mon det lykkes at få samme kurv til at blive til virkelighed?
  Go weekend. Må der komme milde sensommerdage også hos dig…

  1. Hej Hanne.
   Når jeg kalder det ‘hav’, er det fordi nogen (læs:en del)har insinueret at det bare er en bugt med brakvand.
   Derfor gør jeg noget ud af at oplyse fjolserne! Jeg bliver så rasende, det kan kun være misundelse eller bevidst chikane; mit vand er så klart at jeg kan drikke af det.
   mht kurven i hovedet, skal det nok lykkes!
   kh Bente

   1. Bente – der er altid nogen der misundelige – og jeg er sikker på at du bor lige midt i paradisets have. Misundelsens brød er altid svær at sluge – så nu vil jeg ud og luge forbedet selv om det blæser en hel pelikan!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.