Jeg er ved at springe i luften!

Jeg ved det, jeg er ikke verdens mest tålmodige menneske, snarere tværtimod, men nu skriver jeg snart et harmdirrende brev til den svenske butik, hvor jeg har bestilt en bog og en lille væv. Og betalt, for 8 dage siden! Mange danske forretninger har den regel, at de ikke trækker betaling før varen sendes.  Jeg tror ikke der er lov om det, men der ville være fin ræson i det, hvis det var. De svenskere……

Ny trend på vej…

Ny trend på – så skævt kan det blive, når man ikke kan vente med at få skidtet sat på, til der kommer en hjælper. Trenden er over 4 m lang, så det er lidt svært at styre alene – men det betyder ikke så meget; stoffet skal bruges til småting. Hvis man skal væve et vægtæppe fx, er det vigtigt at man ikke skal korrigere hele tiden.

Så skal der vælges garn til islæt – det er sjovt – og det roder.

Det bugter sig i bakke dal, men det skal nok blive godt. Sjovt er det!! Det var min fødselsdag i fredags, og af min dejlige nabo, Trine, fik jeg 2 koncertbilletter til en koncert med Kenn Lendings Bluesband – samme aften. Det var så fedt, jeg har ikke hørt dem siden jeg var i 30’erne . Det var en helt fantastisk oplevelse – jeg havde ondt i hele kroppen dagen efter, fordi jeg ikke kunne sidde stille.  Hvis jeg kunne pifte, havde jeg gjort det, men det kunne Trine, og jeg kunne klappe og råbe – TAK Trine for din smukke gave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.