Jeg har steeket !

Og nøj, hvor var det nemt, og nøj, hvor ser det pænt ud! Nu mangler jeg bare at strikke forkanterne og lave knapper. Jeg har bestemt at der skal små strik-overtrukne knapper i, og måske kun foroven. Jeg strikker et langt smalt stykke med det farvede garn og betrækker de knapper der skal til – det tror jeg kan blive godt. De knapper fra Birthe Sahl, som jeg troede skulle i, er for store.

fra retsiden

2014-07-22 09.24.13

fra vrangsiden

2014-07-22 09.25.10

 

 

6 tanker om “Jeg har steeket !”

 1. Applaus…. Har du ikke prøvet det før? Det er lidt genialt. Jeg kan godt lide at have flere valg mht. sikring af kanter. Nogen gange syer, jeg andre gange hækler jeg.
  Jeg er så spændt på kanten foran… Ærgerligt med Birte Sahls knapper… Jeg har nogle liggende fra Samsø, hvor jeg købte hos hende… De venter på det rette projekt!
  God strikkefornøjelse videre…

  1. Nej, det er første gang. Min mand var ved at få et chok da jeg begyndte at klippe – han er vant til at jeg syr på maskine først!
   Birthe Sahl er genial.
   Jeg er halvfærdig med kanterne, og har været i Herning efter ‘lav-selv-knapper’ – så nu skal den være færdig.

   1. Argh, hvor ærgerligt med de knapper…
    Det er så frustrerende, når ens gode idéer går i vasken…
    Men jeg er også helt sikker på, at du får den rette løsning frem til sidst… Glæder mig til at se den!

    1. Tak for det, Anne – men jeg prøver altså lige en anden slags, inden jeg går over til købeknapper. Jeg tror nemlig det vil se rigtig godt ud!

 2. Det giver lidt mavekriller, når man sætter saksen i – men som Anne skriver er det genialt. Jeg synes, knapper tit er en udfordring, men du skal nok ramme det helt rigtige 🙂

  1. Ja tak – de ‘lav-selv-knapper’ jeg i dyre domme kørte efter, duer ikke, så nu må jeg finde på noget andet…. hvis der bare ikke var så langt til Halvrimmen, hvor Birthe Sahl bor, så vidste jeg godt hvad jeg gjorde! Jeg har strikket knaphullerne, så størrelsen kender jeg da! Tak for tilliden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.