jeg har en grøn kjole

som ikke passer til noget-som-helst!

Og det er jo dejligt, for så er man nødt til at kreere et nyt sjal til!

Hos Fandango.dk fandt jeg et garn med en helt særlig grøn farve, som lige ville passe. Garnet hedder Madelinetosh og farven mineral. Merino i den skønneste, tunge, blanke kvalitet man kan forestille sig; (det skulle det også gerne til den pris…..) og det er lige så skønt at strikke med som alt det andet dejlige der kan siges om det. Gå ind på siden eller besøg Sys Fredens i den lille, men meget lækre butik.

Opskriften er lige ud ad landevejen; man starter med 3 masker i ret, og tager ud i begge sider hele vejen, til du står med et langt, smalt sjal. Som striber, der bliver fra tynde til lidt bredere efter temperament, brugte jeg et andet lækkert garn fra Fandango –Mille colori baby nr 53 fra Lang, som er en flerfarvet merino i et smukt farveforløb. Da jeg syntes sjalet var bredt nok, strikkede jeg et ‘havskumsmønster’ på i mille colori.

Sys Fredens gav mig et tip: Disse garner i superwash ikke kun KAN vaskes i maskine – de SKAL vaskes i maskine, og bliver tættere og smukkere efter en kort tur i tørretumbleren ! Så blev jeg så klog!!

Jeg var meget begejstret da jeg var færdig, men det ‘falder’ forkert; rutinerede sjalsstrikkere vil vide hvad jeg mener. Jeg har valgt at se det positive i, at skal sjalet ‘falde’ pænt, skal det vende med spidsen ned foran. Og det ser faktisk godt ud!

Dette er ikke en opskrift, bare en inspiration til hvad man kan gøre med en kjole i en forkert farve…………

2014-01-29 12.55.14  2014-01-29 12.55.56

 

 

 

 

 

2 tanker om “jeg har en grøn kjole”

  1. Det var da et utrolig smukt sjal og sikken et forårshumør jeg kom i. Bliver lidt nysgerrig på hvordan kjolen ser ud – sammen med sjalet:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.