Jeg føler mig heldig!

Forleden dag, da jeg havde foræret mit blomsterbillede væk – og modtageren blev meget, meget glad – satte jeg mig for at ville finde et stort billede,  abstrakt eller naturalistisk, bare farverne var dejlige.

Skæbnen ville, at jeg fandt 2 – og nu hænger de i mine stuer! Jeg elsker dem, og i dag har jeg fået hjælp til at hænge dem op. Jeg kunne ikke tackle dem alene; de måler 125×248 cm…. De er malet af en kunstner der hedder Esther Herløw i 1985. Jeg har ledt efter hendes adresse, hun bliver 88 i år hvis hun stadig lever, og jeg ville gerne sende hende et par ord om hvor lykkelig jeg er for dem. For at I ikke skal tro jeg er formuende, fortæller jeg at jeg fik dem for 300 kr pr stk – transporten var det dyreste.

Det må være størrelsen der afholder andre fra at byde på dem – de er så smukke. Nu skal jeg til at spare sammen til nogle gode gallerilamper, så billederne kan komme til deres ret.

Nu begynder jeg at synes, at mit hjem afspejler mig, og kun MIG!

16 tanker om “Jeg føler mig heldig!”

 1. Wauw – hold da op – hvor er de flotte ! Det har du gjort godt – sikke en forskel! Tillykke med dem.

 2. Hvor er det dog smukt. Det passer så fint til resten af din stue. Super glad for at du VOKSEDE fra det super smukke blomster billede og at jeg er den heldige nye ejer.

 3. Hej Bente
  Dit blomsterbillede var meget smukt – men hold da op hvor ser de to nye malerier godt ud i dine stuer, de klæ’r dit nye tæppe og dine møbler så godt.
  Tillykke med dem 😊
  Gode hilsner Helle

 4. Hvor er de bare flotte, farverne bringer en helt ny energi til dine stuer. Det er næsten som om du har fået din dejlige have ind i stuen. Ha’ en rigtig god weekend.

  1. Havde besøg af en nabo med orangeri – hun klagede over at hun ikke havde nogen vægge at hænge billeder op på; sagde til hende at billederne var mine vinduer ud til naturen – du har jo vinduerne. Hun så tænksom ud, da hun gik! Tak Marianne, jeg er så lykkelig for dem – og så til ingen penge!!!

 5. Smukke billeder, jeg elsker alt det grønne, og et fantastisk fund til de penge, jeg forstår din glæde😊.55

 6. Hejsa.
  Hvor er de flotte vil bare sige at det er min svigermor der har malet dem 🙂 Godt du er glad for dem.

  1. Hvor er jeg glad for din mail; jeg har søgt og ledt efter din svigermor – jeg ville så gerne fortælle hende hvor glad jeg er for billederne.
   Er hun mon stadig levende? Jeg vil være meget glad, hvis du kan fortælle mig lidt om hendes liv og billeder, hvad har hun ellers malet? Har hun nogle billeder hængende på offentlige steder, som man kan se?
   Hvis hun stadig er levende, kan jeg så skrive til hende?
   mange venlige hilsener
   Bente Hein

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.