Jeg fik en skytsengel.

Det kan selvfølgelig kun ske på en dag så smuk, skær og klar som i går: Der kom en kvinde på besøg, som jeg ikke havde set før. Vi er venner på face book, og har skrevet lidt sammen, eller rettere sagt – hun har skrevet de smukkeste breve til mig. Hun havde en skytsengel med til mig; det fornemmede hun at jeg kunne have brug for……tænk at der findes engle i virkeligheden !

2016-02-17 09.39.08

Er den ikke bedårende?

2016-02-16 17.34.45

Og så det uundgåelige solnedgangsbillede, taget ud af vinduet; jeg trænger til at få pudset vinduer ;o)

6 tanker om “Jeg fik en skytsengel.”

 1. Jo, englen er meget smuk, jeg kiggede på den i en forretning inden jul og blev også helt forelsket i den, men lod den dog stå (der er så mange udgifter i december😉). Fantastisk at du fik den foræret på den måde, så ja, jeg må give dig ret, der findes engle👼, både levende og af porcelæn😊.

  1. Hej Ulla.
   Jeg har aldrig set den før, men den er så smuk!
   Og at der kommer sådan et kærligt menneske og forærer mig den, det kan jeg slet ikke komme mig over!
   Jeg vil kigge mere efter engle fremover, både levende og af porcelæn.

 2. Hvor er det dejligt med et sådan besøg, dem kan man ikke få for mange af. 🙂 Så er solen her igen, skønt! Vi trænger SÅ meget! Knus

 3. Engle findes… de mest uventede steder. Hvor er den sød og smuk og det er tanken bag den også. Så hjertevarmt på en kold februardag.
  Den passer fint til solnedgangens gyldne toner.

  1. Jeg har altid haft det lidt anstrengt med engle – jeg har rystet på hovedet over kvinder der har en engel i hvert rum – men måske skal man være moden til engle, som til så meget andet! Jeg er så glad for hende…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.