Jeg elsker dem

mine 2 dejlige hunde. Golden retrievers, 7 og 4 år, Max og Mille. De følger mig som min egen skygge, jeg er aldrig alene, føler mig altid tilbedt og beskyttet. De er altid parat til leg eller en gåtur, altid glade og logrende. De bærer kærligt over med kattene og gør plads i kurven hvis de mangler et sted at sove – kattene altså. Når jeg sidder og strikker, ligger de ved mine fødder og når jeg luger i haven, ligger de uden for bedene – de går ikke ind i bedene! De kender klokken, så jeg behøver ikke selv holde øje med om der er gået 8 timer siden de fik morgenmad.  Hvis du drømmer om ren og betingelsesløs kærlighed, så få en hund.

fra telefon 014

2014-06-06 21.21.29

4 tanker om “Jeg elsker dem”

 1. De er dejlige…. de brune øjne….
  Da min mand gik på efterløn, spurgte jeg, om det så var nu, han skulle have hund??? Han elsker hunde i alle udgaver… næsten…!
  Men han tænkte sig om et øjeblik… og sagde Nej!
  Friheden til at køre ud på tur ville han alligevel ikke give afkald på… og den frihed lå jo lige foran ham nu!
  Så han får snakket med alle de firbenede han møder på campingplads osv…. Og de går lige hen til ham!

  1. Ja, de er så dejlige, og når man kommer hjem til dem, så er der ingen surhed eller fornærmethed, bare glæde.
   Men jeg forstår også din mand; man ER bundet af dem, men vi har så mange andre dyr som vi ikke kan tage fra (køer, får, heste, høns og katte) -så vi skal være meget herhjemme alligevel. Det lyder også som om han har hundetække!

 2. Jeg knus elsker dine hunde bare ved at se billederne,…de har gode gode øjne, ….møs dem lige en ekstra gang…

  Ang. ryggen, har du sikkert prøvet alt,men jeg ikke lade være med at foreslå en god koldskumsmadras…. Mit smertehelvede er holdt fra døren, siden jeg begyndte at sove på en sådan. Så den bedste løsning for mig var at skifte sengen ud….

  1. Du kan tro de skal få et ekstra møs; vi er lige kommet hjem efter en 10 timers tur til Fyn (min far blev 87)og der er intet at se – intet der er ødelagt eller griset med – det synes jeg er så flot! Og de er bare lykkelige over at vi er hjemme igen. Det skal lige siges, at det er meget sjældent vi udsætter dem for det.
   Tak for dit gode råd ang min ryg; jeg tror desværre ikke det hjælper, der er snart ikke en hel ryghvirvel på mig, alt er ødelagt af slidgigt, og jeg er indstillet til operation. Men jeg vil spørge ‘min’ overlæge om det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.