International tøndeslagning..

‘Så er vi snart klar. Når der nu ikke lige er de første 3 fastelavnsarrangementer i nabolaget, må vi jo selv på banen. Karl Gustav har styr på godteposerne og tønden er snart færdig. Kostumerne ligger klar og i morgen rykker 35 friske børn og voksne ind fra Tyskland, Italien, Spanien, Portugal, Iran, Danmark, Brasilien, libanon, Indien, Holland og USA og så må den danske fastelavnstradition jo virkelig stå for sin prøve med tønde, kroning, bid til bolle, snørrebåndskonkurrence, ballondans og selvfølgelig fastelavnsboller.
Vi glæder os’

Sådan skriver min svigerdatter fra Beirut i går; det er da godt at de har plads og energi ;0)

kg  kg1

Klik på billederne, så bliver de større. Jeg glæder mig til at se nogle ‘efter’ billeder – gerne med nogle konger og prinsesser på!

4 tanker om “International tøndeslagning..”

  1. Hold da op for et broget selskab. De unger får da virkelig oplevet noget.
    Hvad mon man klæder sig ud som… i Beirut? Prinsessen fra Frost? Pippi? Det bliver sjovt af få billeder af deltagerne.

    1. Jeg har set billeder fra et indkøbscenter i Beirut – aldrig har jeg set så meget sølv og glimmer, men kammeraterne på den internationale skole er nok mere afdæmpede. Men jeg glæder mig også til at få billeder af dem – hvis de har haft tid til at fotografere!

      1. Ja det er lige det med tiden. Vi havde fantastisk fest og jeg tror de danske traditioner blev taget godt imod. Lægger lidt billeder op på fb. Senere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.