Hunde travlt……

Jeg har gennem længere tid tænkt: når jeg får det bedre, så vil jeg have en hund. Nu tænker jeg, jeg er sikker på at jeg har fået det meget bedre – nu vil jeg have en hund! Og det kan kun gå for langsomt!

Efter at have gransket mulighederne for ‘hittehunde’, racehunde, priser og forsikringer, har jeg fundet ud af , at jeg kan få min drømmehund! Det er en sympatisk tanke at redde en gadehund fra et sydeuropæisk land, det mener jeg virkelig.  Men jeg får kun denne ene chance for resten af mit liv – hvis jeg er super heldig – og frisk – måske 2.  Prisen er selvfølgelig lidt højere, men til gengæld ved jeg hvad jeg betaler for, nemlig den bedste opvækst, de bedste forældre og så er jeg sikker på at den rigtige avler vil bistå med råd og vejledning – hvis der skulle opstå problemer. Men hvorfor skulle der det  ?

Og derfor er jeg nødt til at sælge nogle modeller, som jeg har præsenteret for jer før. Jeg håber at nogen af jer vil forelske jer i een af kreationerne.

Jakken er inspireret af Stephen West, men strikket i A – form og forlænget. Jeg har strikket en sjalskrave på, der kan stå op eller ligge ned. Jakken er ca str. 44, men passer fint en str 40 – 46. Den er strikket i 100% ren uld, merino, alpaca og mohair. Den har en dejlig lomme – en rigtig hygge trøje. Jeg har jo strikket den til mig selv,  men vægten går den forkerte vej…. prisen er garnets – 700, – kr.

Det smukke sjal i samme materialer og farver, kan købes for 500,- kr.

Frit efter Stephen Wests ‘holey chevrons’ – strikket i 100 % merino, med 2 små fejl. 500,- kr.

Jeg håber I vil være helt syge efter at få fingre i nogle af modellerne – måske til julegaver. Nu ved I ihvertfald hvad pengene skal bruges til !

2 tanker om “Hunde travlt……”

  1. GOD BESLUTNING!! Da vi købte kat var det først og fremmest racen jeg gik efter men i kuldet bliver det jo ofte udseende man vælger efter. Jeg kender en hundeopdrætter som forholder sig ret til at fordele hvalpene efter hvad HUN mener er rigtigt i forhold til ejer/familie og hvalpenes sind så de kommer til at passe bedst muligt sammen. Dét synes jeg giver SÅ meget mening.
    Glæder mig til at følge med i hvalpe-søgning og -erhvervelse og de forhåbentlig efterfølgende billeder 🙂
    Jeg kan huske da du strikkede jakken og jeg drømte om engang selv at stikke en. Så har du ikke solgt den vil jeg rigtig gerne købe. Først og fremmest fordi den er vanvittig flot og jeg har ALT for mange projekter til at jeg foreløbig får strikket en selv. Så at jeg støtter hundeprojektet kommer faktisk i anden række 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.