hold så kæft hvor er det hårdt – og dejligt!

Jeg aner ikke hvorfor  og hvornår min blog er blevet ændret – og er der noget jeg ikke har tid til lige nu, er det tåbelige teknikaliteter.

Alt er lavet om, så jeg har ingen anelse om hvordan mit indlæg kommer til at se ud.

Her ligger han og ser så sød og uskyldig ud, og det er han også det meste af tiden…..når han ikke lige  er ved at dratte i vandet af nysgerrighed. Eller ved at splitte alt hvad der kan splittes ad; viskestykker, sokker, sko, handsker, indkøbsnet, for slet ikke at tale om de papkasser jeg gir ham at lege med.

Når vi så kommer hjem, skal bassen hvile sig lidt – både den lille og den store. Jeg går 3 timer med ham, fordelt over 30 min om morgenen, 1 1/2 time midt på dagen, 30 min om eftermidagen og 30 min om aftenen. Ikke så sært at jeg har tabt 4 kg! Mens Uffe har taget 4 på!

Det på trods af, at han har været syg i næsten al den tid jeg har haft ham. En diare-sygdom, som er under dyrlægebehandling. Øv, det er dyrt! Mit elskede kelim tæppe er blevet overskidt 2 gange (undskyld sproget) – og renset bagefter. Det er heldigvis robust, både i farver og vævning, så det ser ud til at klare det!

Er det ikke meget passende at vise nogle smukke roser, jeg har givet mig selv, efter disse ord?

2 tanker om “hold så kæft hvor er det hårdt – og dejligt!”

 1. Uh, du har fået din sag for!
  Jeg håber, alle anstrengelser og udfordringer ender ud i et smukt og ubrydeligt venskab imellem jer to. Den tynde mave er måske ligesom, når børnene kommer i vuggestue og tager imod snot og anden uvæsen?
  Held og lykke og tak for opdatering!
  Hanne

  1. Det har du helt ret i, men han kan jo ikke gøre for at han er syg. Det værste var uforudsigeligheden – jeg følte at jeg gik på landevejen i timer uden resultat, og så, når vi kom ind – så kom det…..
   I nat har vi sovet i 9 timer, vi er begge to så trætte!!
   Det er nok at menneskeliggøre Uffe, men jeg tror vi er blevet tættere!
   Ja, opdatering er det eneste jeg kan overkomme i øjeblikket, men det skulle da gerne ændre sig!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.