Højt at flyve……

For en god måneds tid siden fik jeg en mail fra Woolspire.  De havde lagt mærke til min blog, og havde besluttet sig for at forære mig noget garn, hvis jeg ville nævne dem i mit indlæg. Jeg blev selvfølgelig paf, stolt, betænkelig, ja, i den rækkefølge. Jeg skrev mine betingelser og fik tilfredsstillende svar tilbage – jeg var blevet professionel ! Fortalte glad til venner og familie, at jeg havde fået en sponsor – at et stort garn firma havde besluttet at satse på mig ! Jeg spurgte, lidt led ved det, om der var en øvre grænse for hvor meget garn jeg kunne modtage.  “Du kan vælge for 200 kr!”  What?? men det var nok kun 1. gang, så benovet som jeg jo var, fandt jeg et hørgarn, som var billigt nok til at strikke det projekt jeg allerede havde tegnet. Jeg skulle bruge 4 farver. Efter nogen dage kom der besked om at den ene farve var udsolgt. Efter yderligere 3-4 dage endnu en besked om, at bundfarven for resten også var udsolgt. Som plaster på såret forhøjede de mit sponsorat til 250 kr,

2016-02-28 11.03.12Jeg måtte begynde forfra; tegne og regne – og vælge et nyt garn. Det garn jeg havde forelsket mig i, kunne jeg kun få 6 ngl i, i denne smukke farve.Jeg regnede og regnede; de 6 nøgler var lige i underkanten. Jeg skrev om min kvide, og fik det opløftende svar nogle dage efter, at de havde 2 nøgler mere – dem kunne jeg få!

2016-02-28 11.02.37

Efter en uges venten, kom der et brev: – desværre,  de var udsolgt! Men jeg kunne returnere mit garn og vælge 8 nøgler af én af de andre farver – de farver der altid er tilbage når udsalgsfeberen har raset!  Nu var der bare det, at jeg i løbet af den sidste uge, hvor jeg ventede på de 2 nøgler, var begyndt at strikke på endnu et nytegnet projekt.  Jeg vil æde min gamle filthat på, at de ikke vil tage optrevlet garn tilbage!

2016-02-28 15.25.20

I øvrigt har det været fantastisk vejr i dag!

 

 

 

 

 

11 tanker om “Højt at flyve……”

 1. Jeg ser det nu ikke som et sponsorat, men som en smart måde at få udbredt kendskabet til Woolspire.
  Jeg har selv fået 200kr til handel på websiden og kan se at mange andre bloggere også har skrevet om Woolspire.
  At de så ikke havde det garn du ønskede og efterfølgende ikke kunne levere… det er noget rod!
  Skønne farver du har gang i!
  Og smukt billede af smukt vejr!

  1. Jeg har, bortset fra de første par dage, ikke været i tvivl om woolspires dagsorden, men det fremgår åbenbart ikke tydeligt nok.
   Jeg havde håbet at det kunne ses, at indlægget var skrevet i et selvironisk og humoristisk sprog…
   Jeg har ikke set andre ‘reklamere’ for firmaet, som i øvrigt efter min mening har et ret ordinært udvalg af garn – jeg er bedre vant!

 2. Jeg måtte altså trække på smilebåndet, hvor er det uprofessionelt lavet fra Woolspires side. Godt du ikke er så nem at vippe af pinden, jeg er helt sikker på, at du sagtens kan finde en anden og bedre garnsponsor. God mandag til dig

  1. Tak Marianne.
   Jeg var lige ved at være bange for at mit indlæg blev misforstået. Det skrevne ord er så svært – du aner ikke hvilken verden du skriver ind i.
   Når det er sagt, ville det da være fedt med en sponsor……..

 3. Er du også bevidst om de skattemæssige konsekvenser, da det er en indtægt. Hvis du modtager en indtægtsafhængig overførselsindkomst, skal din “gave”-check fra Woolspire modregnes.
  Mvh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.