Haven tar form….

Det begynder at blive MIN have – det begynder at give ‘kønne kig’, som jeg synes der skal være – og bare vent, jeg skal nok få skik på den! Her er et billede fra den ene side …

20160522_114707

og fra den anden side….

20160522_114458

Her er mit gamle fuglehus, som jeg har anbragt i ahornen – ser det ikke hyggeligt ud?

20160522_114601

Og den dejlige ‘snedrivebusk’, som jeg har 2 af…

20160522_114624

I går ‘afbarkede’ jeg rødder; det er granrødder der dukker op når jeg graver til bede. De er meget dekorative til hanke/greb og kanter når jeg fletter med pil. Og når jeg bliver rigtigt doven, ud på eftermiddagen, så sætter jeg mig her og strikker!

20160522_114324

 

 

 

5 tanker om “Haven tar form….”

 1. Hvor ser der dejligt ud Bente.
  Angående ømheden fra cykelturen , er den ved ar fortage sig? Jeg har lige skiftet min vintercykel ud med sommercyklen, og på trods af speciel god saddel, er jeg her på tredie dagen stadig øm.
  hej Lykke.
  Jeg har cyklet 30 + 12 + 28 km, de 2 sidste ture var lørdag og søndag. Én dag sprang jeg over, mens jeg ventede på cykelbukser fra THansen. Ingen øm bag!

 2. Oh, at have en have! Så er en god del af éns lykke gjort! Dejligt at se, hvad der rører sig i fru Heins have. Det ser ud til at udvikle sig smukt i relativt fredeligt tempo.
  Selv sidder jeg 1.5 meter fra solsorten, der guffer i sig af de sidste overvintrede æbler. Den er ligeglad med mis, der vist også er for doven til at spolere dens madro.
  Go resten-af søndagen….
  Hanne

  Hej Hanne. Tak for dine kommentarer – du ved lige hvad det er, at have en have! Før havde jeg 6000 m2, men ikke græde over spildt mælk!

 3. Hvor har du nået meget, og DIN have er den nu. De dejlige spændende ændringer er blevet så super – utroligt så meget du har fået ud af så lidt – du har arbejdet så hårdt og flittigt – skønt resultat. Dejlige haverum du har fået skabt.
  Tak Elin. Det er en go begyndelse. Nu regner det, kraftigt, og det er dejligt!

 4. Ih… det ser så hyggeindbydende ud. Bare jeg var lige så vedholdende med havdearbejdet!
  Jeg kunne jo undskylde det med, at der er bedre vejr hos dig? Men det holder nok ikke vand…
  mens min have roder i fældede træer, nyder jeg at se dit projekt vokse frem.

  Husk på, at det er en helt eksistentiel ting for mig at skabe en ny have, det er det forhåbentligt ikke for dig! Problemet for mig er, at jeg ingen penge har – derfor går det langsomt.
  Men du har en god hjælper, så du får også din have.

 5. Du skal garanteret nok få styr på den have – det er fantastik hvad du allerede har præsteret. En fornøjelse at se hvad der kan lade sig gøre 🙂 Det er dog godt at se at du også tillader dig selv pauser både til strikketøjet og cykelture.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.