hæklinger

Jeg elsker sten – alle der kender mig, ved at jeg altid går med rumpen i vejret når vi er ved stranden – og at bilen bliver sat på prøve, specielt hvis turen går til Sydlangeland – der er runde sten.

For en del år siden blev jeg drillet med at jeg havde bundet snor om sten – det så kønt ud med et snoet hampereb om en stor, rund sten – hvad vil de ikke tænke hvis de så hvad jeg nu gør – hækler om sten! Er de ikke søde? og mulighederne er mange; de kan ligge til pynt eller de kan fungere som dørstoppere, hvis stenen er stor nok…..

Den store hæklede sten er 14 cm i diameter.

2014-03-27 15.14.37

 

4 tanker om “hæklinger”

 1. De ser meget smukt ud. Jeg kan god lide dine røde farver. Maske er de legetøj til dine bamser. 😉
  Kh Ursula

 2. Jeg er vild med farvevalget, men er også sådan indrettet, at jeg synes det er synd at pakke så smukke sten ind, skjule deres naturlige farver og dække for den skønne oplevelse det er, at røre ved en sten, der er så glat efter mange års rullen i vandet. Derfor gør jeg det ikke selv.
  God weekend ønsker Mosekonen, som også rigtig tit går med rumpen i vejret, når hun færdes i naturen 🙂

  1. hej tove. Jeg tror, hvis jeg talte dem, at jeg har over 1000 sten liggende, som jeg har båret til huse. Jeg bor på Stendal og er gift med Steen.
   For mig er det snarere en hyldest til stenen, og jeg fremhæver jo netop stenens form – og man ser de andre sten, hvis der pludselig ligger én, der er rød!
   Selv go’ weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.