Gråvejrs-depression?

Det måtte jo komme, men for en solelsker som mig, var det alligevel en slem overgang fra de uendeligt dejlige, næsten tropeagtige 3 uger vi har haft. Bare det at vide, at i morgen er der atter en dag, hvor morgenen er frisk og våd som et mentalt brusebad,  hvor midt på dagen gør det naturligt at holde siesta, afbrudt af en badetur eller 3 når heden bliver for hed. Den lange aften, som begynder ved 4 tiden, hvor temperaturen daler til behagelige 18 grader…..

2016-09-09-19-51-37

Jeg kunne sagtens have fortsat den rytme til 1. november, men nu skulle vi have gråvejr.

20160921_120441

Hold så kæft, hvor blev det gråvejr gråt! – jeg kunne helt ærligt ikke finde ud af noget som helst mandag morgen; det var mørkegråt udenfor – ikke skyggen af et solstrejf – først i dag har jeg set solen igen, vidunderligt gensyn!

2016-09-08-07-54-31

20160915_105349

De ligger klar, men man kan da ikke lægge løg i det vejr…..

20160921_133359

Sådan tæmmer man blishøns; havørnen fløj lige et par gange rundt i bugten, så var de samlet !

20160915_192214

7 tanker om “Gråvejrs-depression?”

 1. Hej Bente – er du da helt vimmer – hvor har du gjort det godt! Elsker det hele ! og det er ikke ros – men hvilken opfindsomhed – både med dit lille hus og det der er rundt omkring og så dit hjørne – med det fine gitter i baggrunden – det er helt sydlandsk og så bor du et dejligt sted – og med en hundevuffer som ven – ! Hold da op, det er jo en helt vitamin indsprøjtning til mig om at få lavet udestuen om ! Stadig som en ekstra arm af haven! De her billeder var lige hvad jeg trængte til!

  1. Hej Kirsten.
   Jeg er faktisk selv så glad for det hjørne; der er solen den sidste time – jeg skal bare have et eller andet at sidde på, så jeg kan komme op igen;o)
   Jeg er jo blevet lidt tung i r….!
   Om lidt cykler jeg ind til genbrugsstationen for at se om de skulle have en lille bænk eller lav stol.
   Ja, lav din udestue om til en ‘overgangshave’ – det får du glæde af.
   kh Bente

   1. Det er den i forvejen – men bænken og bordet vil jeg flytte op til enden af det indvendige af huset – så der er plads til både citron træerne og cameliarne – der er blevet meget store og så er der de små citrus træer – der bare er pynt! Men så kan jeg sidde og læse og strikke og kikke ud i haven! Vi har to stuer i forvejen – så udestuen er ren Søren Ryge! Hvad skal vi med mere stue arrangementer!
    Kh Kirsten
    Du gør det så godt Bente ! Mere end godt!
    Hvordan går det med dine pil?

    1. Det lyder rigtig dejligt; uhm, citroner af egen avl….
     Pilene som jeg fik leveret, bliver byttet om et par uger, de var umulige at flette af – det var ikke mine hænder, som jeg frygtede.

 2. Fru Hein – nu er du altså nødt til at sætte et opslag ind på bloggen – bliver helt bekymret om – om du har det godt !
  Kærlig hilsen
  Kirsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.