Godt nytår!

Kære dejlige læsere!

Tak, tak, tak for alle de søde, kærlige og opmuntrende hilsener I har sendt. Jeg har ikke svaret på dem enkeltvis, kun sat dem ind under kommentarer.  Mit indlæg er vist noget rodet, men billederne har fået lov at bestemme denne gang.

Julegaven fra min veninde, som jeg glæder mig til at pynte med små urtepotter med husløg, mos, kogler, strandfund… det skal udenfor, men nænner det ikke endnu!

I baggrunden en kommode, jeg har givet mig selv i julegave. Og herunder en bænk, jeg også har fået af ‘nissen’….

Julen og nytåret har været en drøj tid at komme igennem, det skal jeg ikke skjule. Det er ikke fordi der ikke er mange mennesker, der har tænkt på mig med henvendelser, invitationer eller besøg. Bortset fra nytårsaften, hvor jeg havde migræne, har jeg ikke været syg, ikke engang forkølet. Jeg har bare haft det som om alle kræfter var suget ud af mig, ja, udmattet er nok det bedste ord. Jeg er dog begyndt på et ‘kællingesjal’ – i merino/silke – så kan jeg sidde helt stille og tænke….

Gode venner siger at jeg skal holde op med at slå mig selv oven i hovedet og se at komme ud i den friske luft. Kærligt ment, – men hvordan gør man det? – holder  op med at slå sig selv oven i hovedet? Og hvis jeg går ud, risikerer jeg jo at møde en masse mennesker, som vil hilse og snakke . Jeg vil også gerne hilse og snakke, bare ikke lige nu.  Jeg vil bare gerne sidde helt stille her inde og kigge ud på vandet og blishønsene – jeg skal nok komme ud, gå ture, cykle, svømme — apropos; jeg går da stadig i vandet hver morgen. Ikke dagen efter Urd, 2. juledag – da skulle vi halvvejs ud i bugten for at komme under….

Og vi gik heller ikke i vandet dagen efter stormfloden, da stod vandet helt op over vejen. Det var en voldsom oplevelse, selvom jeg blev forskånet for at få saltvand ind i haven. Mørke og stormflod er lidt voldsomt…….

Man kan dårligt se det, men på dette tidspunkt, ved 5-tiden om eftermiddagen, var vandet allerede steget næsten en meter – ser det ikke truende ud?

 

 

5 tanker om “Godt nytår!”

 1. Kære søde Bente!
  Jeg var begyndt at overveje en brevdue – postvæsnet kan man jo slet ikke regne med – hvor er det godt at høre fra dig.
  Hvad er det dog, du slår dig i hovedet med? Og det behøver du jo ikke offentliggøre, men uanset hvad, jeg ønsker for dig, du bliver dig selv mildere stemt. Det vil du have godt af.
  Du har for alvor mærket julesorgen denne jul. Det er tungt, men jeg håber, livet har mildere dage til dig.
  Så skønne ting, du er blevet beriget med, både af andre og af dig selv. Nissen har også været god!
  Jeg sendte dig tanker, da de i TV fortalte om vandet, der steg ved Brunshuse. Det må have været skummelt i mørket.
  Pas rigtig godt på dig, og lad høre fra dig, når du har overskud.
  Varme hilsner og tanker,
  Hanne

 2. Godt nytår fra Grønland, dejligt at se dine skønne billeder og kreationer igen til glæde for mange. Det var godt du ikke fik vand i haven, det så slemt ud i med vandet mange steder i DK, så vi i TV. Her i Nuuk havde vi storm den 31. december derefter væltede sneen ned, mange meter højt, så vi fik rørt musklerne med megen snerydning. Håber det bedste for dig i 2017.

 3. Dejligt med nyt fra dig og nogle smukke billeder. Det der vand ser godt nok truende ud, godt du ikke fik saltvand i haven. Hvis du ikke orker, at møde og tale med andre mennesker, er det da bare i orden, at du stadig kommer ud at bade hver dag, synes jeg er fantastisk. Nu kommet lyset snart, så kan du begynde at nusse i haven igen.

 4. Mange varme tanker til dig Bente – glad for at se, at du er her !
  Sjalet du er ved at strikke – hedder det “kællingesjal”?
  Du skal have din tid – men godt at vide – du er der – og alt alt det du opnåede sidste år – i dit dejlige hjem og have – det varmer jeg mig stadigvæk ved.
  Mange kærlige hilsener
  Kirsten

 5. Man plejer at sige at “nissen flytter med” – dejlig nisse der følges med dig 🙂 Jeg er overbevist om, at det en gang i mellem er rigtig, rigtig sundt at trække stikket for en periode og bare vegetere. Måske er de fleste af os slet ikke godt nok til at gøre netop det i vores hverdag. At slå sig selv i hovedet gør vi vel også alle sammen en gang i mellem – forhåbentlig kan en stille periode med strikketøjet få det til at gå over.
  Alt det bedste i 2017 til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.