Gaver fra alle sider….

Jeg ER en lykkens pamfilius; jeg plukker de største lækreste brombær hos min nabo, hvor jeg også får Viktoria blommer i store mængder. De ligger i fryseren til senere syltning….

Jeg har lige fået en asie, som jeg skal have syltet, uhmm.

2016-08-30 10.52.18

2016-08-30 10.51.55

 

2016-08-30 10.50.24

De lækreste grev Molkte pærer kan jeg hente alt hvad jeg kan bruge, og jeg har lige fået tilbud om at plukke en hel kasse Filippa æbler. De bedste æbler til æblekage! Jeg må også plukke en kasse Ingrid marie hos den samme nabo til den anden side. Det kalder jeg naboskab!

2016-08-30 08.59.01

Og så har jeg fået leveret, gratis, en stor trailerfuld kompost! Jeg skulle selv læsse det af, og der er mange skovlefulde på 1,7 m3 !!!!Det betyder at jeg kan gå i gang med at rydde inde i skoven, og grave de bede langs med hækken, hvor der skal plantes og lægges løg.

Jeg har ikke boet her ret længe, men jeg føler mig meget velkommen!

 

7 tanker om “Gaver fra alle sider….”

 1. Hej Bente,
  Ja, det er dejligt med gode naboer, det har vi også her, hvor vi bor. Desværre er her ikke så frodigt som hos jer på Fyn, som jeg kalder Danmarks have, men vi har været i skoven og plukket 5næsten 3 kg brombær, som nu ligger i fryseren.

  1. Uhmm, og ved du hvad? de vilde brombær smager bare bedst!
   Tips; brug mørk moskuvadosukker og lidt citron – det kan næsten ikke beskrives
   hvad den rørsukker gør for syltetøjet!

   1. Det må være de jer fynboers milde sind ! Det er bare så godt at læse! Det der er et ønske sted, at bo! Rigtig god fredag til dig Bente. Knus herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.