garn og farver.

Hvordan tror I det bliver med disse farver? Jeg har taget afsæt i buketten, desværre viser mine billeder ikke de helt rigtige farver – de er stærkere i virkeligheden. Denne gang er tegningen kun inde i mit hoved, jeg må jo ikke strikke på den – men jeg må vel godt sætte farverne sammen………?

2014-09-21 13.13.47

2014-09-22 11.37.50

6 tanker om “garn og farver.”

 1. Naturen er den dristigste designer jeg kender….
  Ser det godt ud der … kan det også fortolkes i strik!
  Og kan du så få strikket alt det andet, så du kan kaste dig oven din nyeste ide!

  1. Du har fuldstændig ret! Flot sætning! – ja, mor, det skal jeg nok, men for p….. hvor er det svært at lade være. Jeg har det skidt, har haft ondt de sidste dage, derfor er det ekstra svært. Men med ondt skal ondt fordrives, så jeg kaster mig over garnvinden!

 2. Sikke nogen flotte farver! Jeg må tilstå at en bluse strikket i de farver ville absolut blive min yndlingsbluse. Forhåbentlig får du meget snart mulighed for at udföre nogle af dine geniale ideer i det garn du har vist os 🙂

  1. Nøj, tusind tak! det var flotte ord – men jeg skal forsøge at leve op til det så snart jeg kan – jeg kan næsten ikke vente. Jeg skal nok lave en faktaboks med farver og garn, så du selv kan lave din yndlingsbluse!

 3. Gør det! Strik den i tankerne, men du får dit pligtstrik færdigt. Så er der lidt tid til at overveje detaljerne 🙂 fx lægge et lille bitte gult garnnøgle sammen med de andre lækre farver….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.