Garderet !!

Anna, 5 år, iført nattøj, pink silkehandske med ring, sværd og heksehat + englevinger! En mand ville nok kunne se visse tegn på kvindelighed….

2015-09-16 18.16.14

For mange år siden strikkede jeg denne trøje, som er en kopi af en kopi (Sarah Swett – Seyfarth – mig). Den er så tyndslidt, at jeg må strikke mig en ny. Jeg er ved at samle garn sammen, som gerne må blive til en mere forårsagtig trøje. Er der nogen der kan forslå en fræk kontrast? disse farver er jo nærmest tone-i-tone. De er dog meget forskellige i mat/blankhed, selvom alle er uld, nogle med lidt silke i.

2015-09-17 09.46.25

Det frister frygteligt, måske fordi jeg kun mangler 6 cm på den stribede….

2015-09-17 11.21.44

13 tanker om “Garderet !!”

 1. Den blå – den grønne og den gule som mønster og som baggrund – uha – en – der så mange pang farver om foråret i haven ???? ja hvad – en rigtig dejlig dag til jer – uha hvor det blæser her.

  1. Tanken er at de grønne, turkise og blå farver skal være baggrund, fuglene i den blanke mørkeblå merino og grene i ??? – men det kan nå at blive lavet om mange gange…..
   Det blæser også meget her, jeg er bange for at valnødderne falder ned. go weekend til jer!

   1. Det er en rigtig god ide – ja en rigtig super god ide – med de farver du har sat sammen og du kan bære det!
    God week end til jer også.

 2. Hvor er Anna bare herlig, jeg elsker børn, der giver den hele armen med leg og udklædning,
  Smukke farver du har samlet, men det bliver jo en helt anden trøje i de farver. Har ingen ide til kontrastfarve, så modig er jeg slet ikke, jeg er sikker på det bliver smukt, du er bare så god til farver.
  Jeg kan stadig se egerne fra dit sidst indlæg, spurte afsted med kæberne fyldte med dine nødder, det fik mig bare til at grine.

  1. Ja, hun er i en herlig alder – og så uskyldig!
   Jeg så faktisk egernene sidste år, og de tog mange ture op i træerne. Jeg opdagede det ved at haslerne stod og rystede, men inden jeg kom ud for at se hvorfor, kom der 2 små tyve ned og spurtede ind i skoven. Et par minutter senere kom de tilbage, og legen gentog sig! Hvis jeg havde haft en kikkert ved hånden, er jeg sikker på jeg kunne have set fyldte kæbeposer!

 3. Åh åh åh, hvor skønt med al det garn, jeg ELSKER det! Farverne er så skønne, din gamle trøje er smuk og derfor tror jeg du skal kopiere den igen.
  Jeg er ved at strikke brandesjalet i grå med røde, pink, orange og lilla farver. Jeg kunne godt ha tænkt mig farverne i håndfarvet garn, men det var ikke hjemme i dag! Skal du til Fanø? jeg vil derover engang! Knus

  1. Det brandesjal lyder godt; har du set det jeg har strikket?
   Nej, jeg skal ikke til Fanø; jeg vil ikke lægge penge direkte ned i Seyfarths lommer – det er én stor pengemaskine, samtidig med at hun gør alt hvad hun kan for at lukke alle andre strikkefestivaler. Hun har lagt sag an mod vores i Brande, og Silkeborg – og det seneste jeg har hørt, er at Bornholms strikkefestival også har modtaget et sagsanlæg!
   Jeg er færdig med den ‘strivede’- mangler bare at montere den – det hader jeg! Men den er blevet go, så jeg får det nok gjort…

 4. Og hvad er med en mørke grå farve? Den kan jeg god forstille mig som en rolig indslag mellem al de lysende.
  Har en dejlig weekend i fred og ro langt fra den travle Fanø
  Ursula

  Jeg elsker Fanø i rolige efterårsdage og jeg ser gerne på Christels farverige strik i hendes butik, men det hele er alt for dyrt og det er ikke mit at strikke efter en færdig opskrift. Jeg synes det er sovt at vælge selv farver osv. Derfor læser jeg gerne med i din blog.

  1. Hej Ursula. Det er en god ide, jeg prøver at lægge en grå sammen med de andre farver!
   Jeg bruger meget tid på at afstemme farverne, og det er, som du skriver, pragtfuldt at ‘lege’ sig frem til et resultat.
   Skal du til Fanø senere i år?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.