Gang i garnet igen….

Mit ældste barnebarn skal have denne bluse. Den er strikket efter fri fantasi, i arwetta fra Filcolana – (de lange bløde). Jeg sender den i dag, og krydser alt, incl tæer, fødder, ører, arme og fingre , for at den ikke er for lille. Hvis, strikker jeg en ny.

jeg har bestilt Susie Haumanns nye bog ‘Urban’, men jeg var nødt til at begynde på et sjal – det varer for længe for min manglende tålmodighed. Bare ud af hovedet i disse smukke forårsfarver. Det skal være på skrå, langt og ikke så bredt.

Da blusen til Nora var færdig, manglede jeg noget i hænderne, så jeg begyndte på en trøje til det mindste barnebarn på 6, med en kort lynlås foroven. Strikket i højlandsgarn, mørkeblå + tweet me please – og et par rester til striber. Jeg må have mere end én ting i gang, noget er godt at strikke i ved dagslys, andet er godt ved lampelys.

I dag er de første dahlia leveret – og jeg har købt en etage mere til mine højbede – nu kan det ikke vare længe før vi kan komme i haven. Jeg var der ude i formiddags – jeg kom hurtigt ind igen!

2 tanker om “Gang i garnet igen….”

 1. Dejligt strik – det er altid svært med de store piger, enten skal det være stort og løst eller småt og stramt, håber den flotte trøje passer.
  Troede også lige jeg skulle ordne rundt om sommerhuset, men det var bare for koldt .

  1. Hej Marianne.
   Det er så nervepirrende, men nu er den sendt – med et løfte om at strikke den én gang til, hvis den er for lille. Men det med at den skal sidde stramt, er sørme svært.
   I går var jeg ude og ville have gjort noget i haven, men du godeste, hvor var det koldt! I dag var det meget mildere, men så havde jeg ikke tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.