frosne dråber..

Jeg synes det er lidt svært at hive sig selv op ved håret i denne grå tid. Jeg drømmer om sne – tyk, blød hvid sne i mindst en halv meters tykkelse! Jeg bliver barnligt glad når de store hvide totter daler stille ned – det nærmeste vi kommer på vintervejr er regndråberne der er stive…

2015-01-21 10.46.51

Jeg ved godt at det ‘samfundsmæssigt’ er besparende at vi ikke har så mange trafikulykker og så store udgifter til opvarmning, men tænk hvis vi aldrig får sne mere? Mine børn og børnebørn i Beirut boltrer sig i meterhøje snedriver, kører en halv time ud af byen og står på ski i høj sol og blå himmel. Verden er af lave……….

10348282_10203407641651020_692506690176873828_n

Jeg er nået ca 1/4 af tørklædet nu; ifølge opskriften er det 1/3 – men jeg synes 1 m er for kort. Det skal kunne nå rundt om halsen og ned foran i begge sider, det er 1.20 m.

1/4 af tørklædet færdigt....

2 tanker om “frosne dråber..”

 1. Det virker fuldstændigt tovligt med den fordeling af vinter!
  Erik fortæller mig, at der bliver problemer med Citroner næste år pga frost og sne i “de varme lande”….
  Nå… nu er januar næsten brugt… vi nærmer os foråret….!
  Det er noget af et projekt med de mikrocirkler! Det skal have en vis længde for at kunne draperes og for at have tyngden til af “falde” pænt.

  1. Det kan være vi skal til at hamstre ‘sydfrugter’….
   Ind imellem er jeg ved at gå amok over at sidde med de små cirkler – jeg føler mig som i en spændetrøje!
   Jeg har selvfølgelig lige fået 2 nye ideer til sjaler – jeg er bare nødt til at strikke en prøve – også for at mærke efter om jeg kan tåle det.
   Jeg er dybt imponeret over dit ‘gå på mod’ – jeg burde også gå, men jeg har ikke overskuddet; ville ønske jeg havde én at følges med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.