Frem og tilbage…

Fredag rejste jeg til København for at besøge min familie. De bor ved Sluseholmen. Det var en stor oplevelse at se byen fra den side, og se alle de miljøer der er skudt op; friluftsbade, kolonihaver, husbåde,  roklubber, – der er et leben uden lige i det nu helt rene vand. Jeg så bla et race med 8’ere – flot syn !

Vandbusserne går direkte her fra, forbi Operaen og helt ud til Refshaleøen. Fantastisk oplevelse at ‘køre’ med bus hele vejen; det var weekenden op til efterårsferien, så der var pyntet op i hele København.

Jeg havde glædet mig til at se lamperne i Operaen, men det tætteste jeg kunne komme, var de billeder jeg tog udefra. Der var omkring 50 turister, der meget gerne ville have været ind – men nej, lukket! Jeg tænker at det er dårlig reklame for byen, at man ikke for et beskedent beløb, kan komme ind og se den bygning, som AP Møller gav til det danske folk!

Der lå nogle gamle russiske sejlskibe foran det ligeså gamle Chr. 4.s bryghus. Huset, der er 70 m højt, er bygget ca år 1618, mon ikke skibet er nogenlunde jævnaldrende ? Hvis det ikke er en kopi.

Her er der ikke alderssammenfald! En tremastet skonnert foran ‘den sorte diamant’.

Hjemme igen tog min nabo og jeg på ‘losseren’ med haveaffald, og midt i affaldet lå en kæmpe bunke afklippede hortensiablomster. Jeg samlede dem op, over 100 store hoveder, nu står de ude og inde og pynter. Vi vil også lave kranse af nogen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.