Fotovejr.

Når solen skinner, som den har gjort de sidste 14 dage, er det faktisk umuligt at tage ordentlige billeder – med mit kamera. Lyset er for stærkt, og de ting man vil fotografere, er overbelyste og farverne forvrænges.

20160515_212931

I går aftes, kl 21.30, kunne jeg se, uden at se ud af vinduet, at lyset blev rødt. Jeg løb ud, og fik taget nogle dejlige billeder af endnu en smuk solnedgang. Kort efter stod det ned, og tordenen rullede ind over. Flot og dramatisk – jeg elsker tordenvejr…..

20160515_213040

Tidligere på dagen havde jeg været hos en nabo og hente planter; rucola og efterårshindbær. De blev hjembragt i trillebøren i øsende regnvejr, hurra – vi trænger. Jeg nåede også at plukke en ny buket – den jeg lige havde plukket, blev naturligvis medbragt til naboen som tak for planterne.

20160515_130803

Nu går jeg og skal tage mig sammen til at gå ud og plante hindbærrene; det er ikke ‘bare lige’ – der skal graves et stykke først – og det er SÅ koldt! –  men så får jeg vel varmen….

 

2 tanker om “Fotovejr.”

 1. Sikke skønne billeder. Din bluse ser også rigtig fin ud. Det er et skønt mønster.
  Her i vores jord er det svært at finde planter der vil gro ordentlig.
  Jeg Sunes godt om din parasol.
  Fortsat god pinse, nu er vi hjemme igen.

 2. Sjovt med det lys… fotr lidt og for meget. Jeg prøvede med min Lumix ved Rubjerg Knude og det var totalt overbelyst… men min samsung mobil kunne klare det!
  Smuk solnedgang. Ligner den vi så den første aften på Skallerup. Himlen var helt RØD og skiftede så nuancer. Det var så fascinerende.
  Og øv.. vi nød vejret… det gør vi ikke lige nu!
  Fin buket!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.