Fornyelse.

Tak for interessen for mine modeller. Jeg har solgt noget, 3 sjaler og to bluser. Men der er stadig lækre sager til salg for garnets pris.

Jeg har lagt en masse nye ting til salg under ‘sjaler’.

Jeg måtte bare købe nogle nøgler af det smukke røde garn, som Mette fra strikkeklubben har farvet. Hun står også bag det sennepsfarvede til den store vintervams jeg lige har strikket. Blusen skal nok blive vist frem i næste uge….

Min ‘hundefar’ forkæler mig ud over alle grænser; ikke kun får jeg friskfanget fisk og nyrøget  ørred, men også krydderurter til en dejlig dressing…hvis nu jeg skulle finde på at lave sådan én…..

Ved halvotte-tiden gik solen ned – det bliver tidligere og tidligere mørkt. Kameraet kan ikke helt gengive det ildrøde skær der var, men det er vist fint alligevel. Da jeg gik over vejen nede fra vandet, hvor jeg tog billeder, så det ud som om der var ild inde i  huset

De sidste roser i denne omgang; forklaring følger –

Jeg er ved at lave min have om; i dag har jeg gravet et stoort hul under granerne, fyldt det med 300 l spagnum og vandet og vandet og vandet….

Når det er gennemvådt, planter jeg de nyindkøbte rhododendrum’er  og den store fløjlshortensia. Når det er på plads, skal jeg tømme mine højbede for jord (!) når jeg har flyttet de planter der står i dem. Planterne bliver sat tæt sammen inde i skoven i skyggen, så de kan klare sig et par dage.  Når de står tæt, kan jeg vande dem under eet.  Jeg er nødt til at begynde at grave planterne op nu, ellers kan jeg ikke nå at lave den ‘nye have’ – jeg har ikke så mange kræfter som jeg før havde. De 16 rammer, som udgør de 8 højbede jeg har, skal tømmes, flyttes og sættes op på en ny måde. Det skal skabe et haverum……mere næste gang!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.