Form i form..

En veninde, der kender min kærlighed til buxbomkugler, kom med 5 store i eftermiddag! Hun havde fået dem for at fjerne dem, og havde sagt – Tak, jeg kender én der bliver glad! Og det blev jeg.

20160524_191308

Da jeg så dem, var jeg klar over hvor de skulle stå; selvom det betød at jeg måtte grave 4 planter op og flytte andre steder hen, det er en gave at det regner og regner. De er lidt skæve, men det skal jeg nok få rettet op på. Jeg kan allerede nu se, at et par af dem skal flyttes…..

2016-05-25 11.06.25

På det nederste billede har jeg flyttet dem.

Jeg blev forelsket i går; i et ugeblad så jeg disse kopper, og jeg var totalt solgt! Keramikeren var sat i bladet med forkert navn, så det tog en time at finde hendes telefonnummer. Jeg MÅ eje 2 af disse skønheder!  Jeg kunne desværre ikke få hende til at sende dem, og jeg kommer ikke til Århus. Men hun udstiller i Kbhvn, og sender mig en sms når de er i Vesterbrogade. Så lokker jeg min svigerdatter ind efter dem…..

20160524_095137

Hvis I vil se et bedre billede, så kig på dortekristoffersen.dk

 

5 tanker om “Form i form..”

 1. God morgen Fru Hein – billederne oser langt væk af overskud – af fantasi – din dejlige fantasi og gøremål – og lige til at blive glad i låget af. Du får skabt et dejligt fantastisk univers lige – der hvor du er – det emmer langt væk af vilje og overskud. Lige et sted – man bliver glad over at være.
  Godt gået Bente!
  Hej Kirsten.
  Jeg hygger mig!!
  tak for roserne.

  1. Det er så dejligt at gå ind og se på dine sider – hvad du nu har gang i – og hvad du nu har købt – eller fået – du er ved at skabe dig vil jeg sige et dejligt og fantastisk hjem – for meget små penge! Ja dit nye hus har kostet – og der er andre ting du har fundet billigt eller fået af planter. Det er bare så opløftende at gå ind og se – hvad du nu har gang i ! Pas godt på dig. Knus
   Tak Kirsten.
   Har du set at der er én der har min sibiriske portulak?? er det ikke fantastisk!
   Og i dag har jeg fået broncefennikel, en new dawn rose, purløgsplanter – jeg er da heldig!

   1. Du er bare så heldig – vi har en new dawn rose – købt for mange mange år siden – den får du stor glæde af.

    1. Nej – det har jeg ikke fortæl fortæl Bente – hvem der har en sibirisk portulak! Spændende – !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.