forårs-funky-farver.

UPS. jeg kan ikke svare, vrøvl m akismet, er der nogen der kan hjælpe?

Ind imellem gravningen og plantningen strikker jeg på livet løs på en trøje/busseronne, sådan én med slidser i siderne og V-udskæring. Én der er let at tage på og af. Den er let at strikke, i et fint (og nemt) lille vaffelmønster. Det bliver godt, tror jeg. Pudsigt, garnet har samme farve som parasollen – det ser man ikke på billedet!

20160512_200538 (2)

Når gartneren holder middagspause, indtager hun, da hun jo er på skrump, en stor skål salat med rejer i!

20160512_182500 - Kopi

Imens hun ser på den parasol, som mange mener er lidt skrigende – kig lige, den er nøjagtig samme farve som de nye knopper på granerne!

20160512_190728

og nyder synet og duften af de dejlige syrener….

20160512_192336

 

4 tanker om “forårs-funky-farver.”

 1. bevares man bemærker den, altså parasollen, men jeg kan godt li den, den er frisk og jeg bliver i godt humør – den er sommer – og sommerfarver er for mig mere kraftfulde og sprudlende.
  De syrener jeg hentede ind i dag er hvide. Lyder som en god bluse til en kølig sommerdag eller aften, kønt mønster. Jeg strikker en cardigan i hør/uld, det var egentlig bare en prøve – altså garnet – men jeg kan godt lide det, spændende hvordan det arter sig i vask og brug.
  Lækker salat, jeg kunne leve af salat , dejlig årstid med friske råvarer til salatskålen – så blir det ikke bedre.

 2. Det er bare vidunderlige farver – og farver har de farver de skal have! Uanset om det er parsolen – som jeg synes er fantastisk flot – strikket øjet – syrenerne og salaten – det er da lige til at blive glad i “låget” af.
  Rigtig god og dejlig pinse til dig kære Bente ovre på Fyns land!

 3. Jeg er vild med din parasol! Den har præcis samme farve som to af mine havestole; som jeg også er ret glad for 🙂
  Tror da også vi skal have “reje-salat” i aften. Det er en let og sund ret og mine unger elsker det. Det ser ud til du har ananas i – vi ynder mango og avocado.
  Ha’ endnu en fantastisk strikkedag og nyd vejret. Heldigvis har jeg kort dag på kontoret og så er det hjem i haven.

 4. Rigtig god pinse til dig i dit dejlige farverige sydfynske paradis. Sommer, sol og farver hører sammen med dejlig let mad, så som en salat med rejer, du kunne jo kalde det sommermad istedet for skrump, det synes er lidt nemmere. Jeg bliver så glad af, at se dine farverige smukke billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.