Fantastisk dag !

Så er Brande hækle- og strikkefestival overstået. Det var en rigtig dejlig dag med høj sol og lune temperaturer – også inde i Remisen. Jeg talte med mange udstillere og mange flere gæster, og mange gav udtryk for glæde over den smukke gamle remise og den hyggelige festival; det var en god ide at stille kaffe/strikkeborde op rundt omkring mellem standene – det var dejligt at se folk sætte sig og strikke imellem indkøbene. Og juletræskonkurrencen – genial ide – hvor var de dog sjove/smukke/opfindsomme! De fleste kan ses på brandebladet.dk Jeg havde næsten udsolgt og er mega tilfreds med resultatet. Det viste sig at være en god ide at satse på Brandeblusen, den vakte stor begejstring, og jeg kunne have solgt mange flere kits i de ‘rigtige’ farver.  Man kan jo aldrig vide på forhånd, hvad der er de ‘rigtige’ farver. Jeg håber at de af mine læsere der har været på festivalen, har nydt det – og brugt rigtig mange penge!  Her er et håbløst billede, men der var så meget modlys, at det var umuligt at tage gode billeder. Da det blev muligt, stod jeg i kunder til halsen;0)

2014-09-27 14.01.12

Der er et surt opstød i Brandebladet over reklamer for strikkefestivalen, og jeg har skrevet en kommentar til det – nu venter jeg på godkendelse! – jeg troede ikke det var lovligt at udøve censur i dagens aviser ?!

fra telefon 174

Til sidst en meget beklagelig rettelse: i opskriften til Brandeblusen, side 1, skal pind 6 og pind 7 byttes om. Det står nederst på siden. Jeg er meget ked af det; jeg har læst det igennem mindst 30 gange, men man bliver åbenbart blind for sine egne fejl. Undskyld!

22 tanker om “Fantastisk dag !”

 1. Det var en fantastisk, forrygende, farverig, dejlig dag! Det var godt organiseret og man følte sig så velkommen i Remisen.
  Det glæder mig, at du fik en superdag ud af alt arbejdet. Det er fortjent!
  Det var så hyggeligt at hilse på dig… Og som jeg skriver på bloggen… jeg ærgrer mig over, at jeg ikke fik købt noget af det spændende garn i kurvene… Jeg skal være hurtigere i vendingen næste gang!!! Hvornår udstiller du igen?
  Tak for kvæderne. Erik vil lægge dem i fryseren, har læst at det skulle mørne dem???

  1. Tak, ja, det var en dejlig dag. Jeg skal udstille igen på lørdag på Lystbækgård ved Ulfborg – det er da ikke så langt for dig?
   Jeg har aldrig hørt om at lægge kvæder i fryseren – hvis de bliver ødelagt, må du bare have nogle flere. Jeg tror det vil ødelægge farven.
   Jeg er lige ved at bestille nyt garn, jeg er helt i bund i de mest populære farver!

   1. På lørdag er bilen udlånt til sønnike… ØV! Jeg havde noteret høstmarked til om søndagen! Det må så blive en anden tur.
    Jeg tror gerne, du er i bund med garn… Fibergribbene sværmede om dig!

    1. Jeg tror faktisk du har ret, det er skrevet ind i min kalender på søndag. Jeg tør ikke sige andet, så trækker du mig bare endnu tykkere på din blog!
     Jeg skal ikke klage over mit salg, så jeg skal skynde mig at få nyt garn.

 2. Hej Bente – hvor er det dejligt at høre, at du havde en god dag. Det lyder rigtig hyggeligt, ville gerne have været der. Lystbækgaard er også et dejligt sted, min gamle mor på 88 har monteret mange af de vævede sjaler, der er blevet solgt derude. Ønsker dig en lige så god weekend – derude på heden, Marianne

  1. Tak skal du have – jeg gik også og håbede at du kom. Det er bestemt et dejligt sted, også for os, der bare udstiller.
   Jeg er lige blevet i tvivl om det er lørdag eller søndag, det skal jeg lige kigge efter.

   1. Jeg bor ikke i Danmark men i Luxemborg og har gjort det siden 1982. Vi har netop tilbragt sommeren i vores sommerhus, det var herligt. Så jeg kan desværre ikke deltage i alle de skønne ting der foregår på strikkefronten i øjeblikket. Men jeg følger med stor glæde og til stor inspiration din blog. Måske kunne det lykkes at se nogle af dine ting næste gang jeg er i dk.

    1. Det er jeg da beæret over at du gør – jeg er jo ikke en stor designer, jeg leger bare med garn og farver. Og det var så dejligt i går, at blive værdsat for det man laver. Helt konkret i mange kr og øre……..
     Er der ikke gang i strikkeriet i Luxemborg? Vi er jo lidt ‘skandifile’ her i DK, vi kigger gerne mod nord og øst efter inspiration, og selvom jeg abonnerer på et fransk strikkemagasin, må jeg tilstå at deres stil ikke inspirerer mig. Du skal være så velkommen hvis du kommer på disse kanter!

     1. Jeg kan jo godt lide det nordiske design, med klare linier,smukke mønstre, under hensyntagen til materialer og farver. Det kan man jo ikke just laste franskmændene for, så jeg køber gerne til lager, når jeg er i Danmark. Her strikkes mere end tidligere, og vi har en forretning med Lana Grossa, så det er fint, men jeg har aldrig set så rodet en forretning, mit hobbyrum er vand ved siden af. Så der finder man ikke nogen inspiration.

     2. Vi er jo vant til det enkle, men jeg synes også franskmændene i deres keramik (ved Dordogne) på landet, har den enkle stil som jeg holder af. Men jeg er bestemt ikke kender af fransk keramik! Garn, derimod, og indehaveren af ‘din’ butik hylder nok det princip, at jo mere, jo mere inspirerende – det er sjældent tilfældet! Jeg køber også garn på nettet; hvis du kigger på etsy, er der flere små tyske og ungarske firmaer, som laver smukke, håndfarvede og sågar håndspundne garner.

  1. Man kan jo desværre ikke være mere end eet sted af gangen, så du har 2 år til at finde dagen – der er kun Brandefestival hvert andet år. Men vi ved allerede, at det bliver sidste søndag i september. Vi havde frygtet, at der ikke kom ret mange, kun en uge efter Fanøfestivalen. Men der var mange, flere end for 2 år siden.

 3. Hej,
  Den karryfarvede trøje på det øverste billeder er jeg faldet for. Er det en model, man kan købe opskrift til?
  Desværre var jeg ikke i Brande, så jeg kunne mærke og prøve….

   1. Hej Bente,
    Tak for dit generøse tilbud, men modellen vil være alt for stor til mig, så den må blive på din gine.
    mvh Lene
    (nu er det mit 3. svar, ved ikke hvad der sker siden de to andre er forsvundet, men jeg håber at dette går igennem.)

    1. hej Lene. Jeg havde også problemer da jeg skulle skrive til dig, så jeg glemte noget: Jeg sælger opskriften med garn, og er i gang med at lave en lille blogbutik, så måske du har lyst til at kigge igen. Som du måske kan se, er alle dine svar gået igennem ;O)

     1. Hej Bente,
      Jeg vil naturligvis kigge forbi din blogbutik, men mht den omtalte trøje, er jeg kun interesseret i opskriften.
      Mvh Lene

     2. Jeg har haft så dårlige erfaringer med at sælge sjalsopskrifter uden garn, har fx set min opskrift i garnbutikker, på Pinterest, på Facebook osv, derfor har jeg besluttet at det bliver udelukkende som kits jeg sælger Brandeblusen. Jeg håber du forstår. mvh Bente

     3. Hej Bente,
      Det er ok. Men med mit garn- og fiberlager, har jeg ikke behov for kits. På den måde er jeg også sikker på både farver og kvaliteter og køber ikke “garnet i sækken”.
      God vind med din blogshop.
      mvh Lene

 4. Hej Bente,
  Tak for dit generøse tilbud, men modellen vil være alt for stor til mig, så jeg må afstå fra at handle.
  Lene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.