Færdiiii!

I dag, hvor jeg rigtig skulle nyde de sidste ugers knokkel, både regner og blæser det. Tjah, vi får vel tørvejr igen ….

Nu er det i hvert fald færdigt, det projekt jeg tegnede for 14 dage siden. I skal bare forestille jer, at der er græs hvor der nu er sort jord… Der står 2 æbletræer i de forreste kasser – et Discovery og et James Grieve. Et rødt og et gult æble. Det gule husker jeg fra min barndom, hvor min bedstemor havde dem på loftet. De har en fedtet skal og en dejligt krydret smag, og kan holde sig noget længere end Discovery, som er et tidligt æble.  Discovery har en frisk smag og er røde indeni; det gir rød juice hvis man presser dem. Det gjorde min nabo og jeg i sidste uge – mums!

Jeg har købt en ny strikkebog; når jeg skal være helt ærlig, så købte jeg den for at få opskriften på denne bluse. Jeg synes den er så smuk. Der er heldigvis mange fine bluser, tøjer og sweatre i bogen, og som sædvanligt med Anette Danielsen, så tar hun dig ved hånden og skriver hver eneste pind ud. Man kan ikke komme galt af sted  med hende!

Jeg vil kaste mig over noget af det nye garn – det regner jo i dag, så jeg må godt!

6 tanker om “Færdiiii!”

 1. Det ser dejligt ud, din kreativitet er beundringsværdig. Det sidste billede, er det alle dine indesko 🙂 jeg har sendt dig en mail og indsat penge på din konto.
  Mange hilsner fra Grønland, hvor den første sne på vejene faldt i weekenden (på de høje fjelde faldt sneen for længst) så vi får snart brug for de lækre halsedisser 🙂
  Mange hilsner Kaalat

  1. Tak for pengene, Kaalat – jeg sender pakken i aften.
   Jeg kunne godt have lyst til lidt flere hjemmesko, men så skal de være foret med lammeskind!
   Vi fik kun ganske lidt sne sidste vinter, det er så smukt, men min varmeregning stiger…..

 2. Jeg siger det gerne igen, det er utroligt, hvad du overkommer, og hvor er det blevet smukt. Håber der kommer dejlige efterårsdag med tid til at nyde haven.
  Strikkebogen ser interessant ud, jeg er ellers stoppet med at købe bøger, jeg synes de ligner hinanden, men nu bliver jeg fristet.
  Fortsat god oktober til dig.

  1. Ha ha, de sidste 2 dage har jeg slanget mig i den røde sofa og læst og læst, så når det er dårligt vejr, gir jeg mig lov til at slappe den.
   Jeg har dog også haft fingrene i noget af det nye tykke garn, men I får det ikke at se endnu…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.