Færdig, helt færdig!

Da jeg stod op i morges, var den tør. På med dyret: Åhh, den passer perfekt, stor, varm tunika/trøje, med lommer og laange ribkanter på ærmerne, som har fået en noro-kant. Jeg har med vilje strikket den ‘for stor’, så der er en del ‘frigang’ i bredden. Det kan jeg godt li, det får mig til at føle mig lidt slankere ;O) Jeg kalder den ‘Kvadrat’.

2014-09-17 10.03.00

Kraven falder ganske rigtig fint efter vask, blødt og pænt. Jeg ville næsten ønske at det snart blev efterår, så jeg kunne få trøjen på. Nej, bare rolig – vi kan ikke få for mange af de smukke, lune sensommerdage – det er som gaver hver dag.

2014-09-17 08.10.10

2014-09-17 08.09.37

Ps. der er mange nye billeder under ‘blomster’

12 tanker om “Færdig, helt færdig!”

 1. Fine detaljer i ærmekant, krave og lommer. Strukturen i strikket er også blevet bedre efter vask.
  Den fortjener altså at blive set med et menneske inden i!
  Som skrevet er den for stor til mig… Men den er f…… flot!
  Jeg tror, du kommer til at bo i den hele vinteren.

  1. Tak Tak, Du skal nok få den at se med et menneske indeni, nemlig mig! Men nu er min mand kørt til skomageren med mine støvler, som lige passer til trøjen, og så skal jeg lige kigge i klædeskabet efter noget rustikt nedenunder. Når alt det er på plads, lader jeg mig forevige af min bedre halvdel.
   Jeg spekulerer allerede på at lave én til, i andre farver….

 2. Ti hi… Selvfølgelig skal du have en mere…. den skal jo vaskes en gang i mellem… eller humøret er til purpur… eller gyldent….
  Og nu ved du jo, hvordan kraven skal monteres……………..
  Glæder mig til foto med et menneske inden i!

 3. Åh hvor godt, at den artede sig – så er du jo klar til at gå i vinterhi 🙂 Det er næsten et lille mirakel at se, hvad en vask kan gøre ved nystrikket uld

 4. Hvor er det flot! Meget fine farver og meget smuk krave.
  Kender det god med lyst til anden projet når den første er så fint. Har sev lige færdigstrikked min første høstjakke og har fundet garn frem til nummer to. 😉
  Den anden skal du sælføglig strikke!
  Håber med dig på kølige morgener eller aftener for du kan tage det på og bo i det.
  En god aften ønsker
  Ursula

  1. Tusind tak! Høstjakken er en dejlig jakke, og den kan have helt forskellige udtryk, alt efter hvilket garn man strikker af – go fornøjelse med nummer 2!
   Jeg var ikke kommet mentalt sund igennem det her rygcirkus, hvis ikke jeg havde mit strikketøj – natten er lang når man har ondt og ikke kan sove, så er det godt at have et spændende strikketøj! Jeg finder garn og blyant frem i aften! Hav det selv rigtig godt.

 5. Den er vildt flot – og strik endelig en mere – gerne med nedskrivning af opskrift – jeg drømmer allerede om også at være inden i en !

  1. Tak, tak – det er så fedt når det ikke kun er én selv der ka li det man strikker! Jeg skal overveje det med opskriften, den er jo bare tegnet for sjov – men jeg ku måske, selvom det er et h……. arbejde. Den er jo så enkel, at du bare skal ha maskeantallet forneden, så kører det!

 6. Hvor er den dog fantastisk flot Bente!!! Glæder mig også meget til at se fruen selv iført den nye kreation.
  Kh Anne

  1. Tak for de flotte ord, Anne – jeg var så spændt på om du ku li den! Jeg har sendt mine ‘peter pan’ støvler til skomageren, og jeg har vasket min svenske nederdel, de to ting vil være helt fjong sammen med ‘dyret’ Eller skal jeg have et par mørke cowboybukser m stikninger? Men jeg må være bar indenunder, ellers er den for varm!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.