Et lægebesøg….

kan føre til meget! Jeg havde bestilt en tid hos min nye læge for at hilse på hende. Og hun havde sat god tid af til at vi kunne lære hinanden at kende, sagde hun. Jeg synes det er vigtigt at der er gensidig tillid mellem læge og patient. Når jeg er rigtig alvorligt syg, vil jeg ikke bruge kræfter på at overbevise hende om at det er alvor. Det er forhåbentligt ikke så tit jeg har brug for hende, men der bliver nok ikke længere imellem kontakterne. Jeg havde fået den sidste tid på dagen, så det ikke ‘gik ud over nogen’. Det var en dejlig halv time, så længe tror jeg aldrig jeg har været hos lægen før! Jeg gik glad ud af døren;  jeg er sikker på at hun har set mig, og at vi ikke kommer til at tale forbi hinanden. I vil måske synes det er mærkeligt at skrive et indlæg om det, men jeg har haft så dårlige erfaringer med skiftende fortravlede læger, der ikke anede hvem jeg var når jeg ringede.

2016-02-14 14.05.27

Lige ved siden af lægehuset var der en marskandiser, 8-trin-op.dk . En meget sød indehaver solgte mig tekanden, som jeg havde forelsket mig i for længe siden, til en meget rimelig pris. Den lille krukke har jeg haft i nogle år. De er uden tvivl lavet det samme sted, men jeg kan ikke tyde stemplerne, og det er endnu ikke lykkedes mig at finde billeder af noget lignende.  Så hjælp modtages med tak ! Det får ikke mere værdi for mig hvis det er ‘fint’, men det vil gøre det lettere for mig at finde flere ting – jeg synes det er så fint….. 2016-02-14 14.05.55

Jeg har fundet ud af, at det hedder Zeuthen keramik.

8 tanker om “Et lægebesøg….”

 1. Tak for din mail og jeg håber stadig på at se dig til Saltum strikkefestival! Godt med en læge man kan tale med! Knus

   1. Jo da, håber du har lyst til at komme et par dage før, så vi kan hygge/snakke lidt! Måske bade, hvem ved?! 🙂

 2. Hvor er jeg glad for at du er så heldig, at have fået en rigtig god læge – nær skrevet ordentligt – det er en luksus i dagens Danmark – min Anja var også heldig ved sidste flytning – derfor anden læge – som jeg føler mig et hundrede procent tryg ved.
  Jeg selv har også været heldig! Dejligt at vide – at du også er i trygge hænder! Skøn kande og skål – men jeg er ikke helt sikker på, at de er fra samme sted.
  En rigtig dejlig dag til dig dejlige “Fru Hein”

  1. Hej Kirsten.
   Det glæder mig at høre at både Anja og du har fået en læge I kan have tillid til. Jeg er sikker på, at det øger sundhedsudgifterne på landsplan, hvis mange er utrygge.
   Jeg er helt sikker på at begge dele er fra Zeuthen – keramik; du kan prøve at Google det.
   kh og hils Anja
   Bente

   1. Hej Bente
    Du har fuldstændig ret – begge er fra Zeuthen keramik – jeg har lige Googlet det!
    Solen skinner så dejligt her – ønsker dig en god dag resten af dagen! Og i morgen og i overmorgen osv.
    Kh Kirsten
    Glæder mig altid til at se dine sider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.