endelig….

har jeg fået et vindue ud til verden – hvor jeg kan invitere andre til at glædes med mig over alle de ting man nu kan glædes over.
for eksempel at jeg kan bruge mine hænder – lige nu er det til at strikke – om lidt er det måske til at flette pil, og før jeg strikker igen, er det til at tegne.
Jeg har læst så mange kloge ord og set så mange dejlige billeder på andres blogs – og ønsket at jeg kunne være med i det fællesskab. Det kan jeg nu……..

Jeg har haft meget glæde af at følge med på Ulla Røjkjærs blog, ullaroejkjaer.blogspot.dk og Liselottes’ slagt en hellig ko’. Jeg er blevet så inspireret, at

2014-02-05 11.16.082014-02-07 12.25.03

jeg har strikket én ‘top-down’ tunika, og er i gang med den næste.

Jeg mangler ærmerne på ‘den spanske blonde’ og på den stribede tunika skal der være 3/4 lange ærmer.

Den stribede tunika er strikket med Kenneths højlandsuld + silkmohair. Jeg lover at skrive hvor meget af hver, når jeg er færdig. Den spanske blonde er hentet her og er strikket i camel/merino/silkmohair.

 

10 tanker om “endelig….”

 1. Kære Bente
  Stort tillykke med dit nye initiativ! Endelig kan andre få samme æstetiske oplevelse som jeg altid får, når du viser mig dine nyeste kreative påhit. Inspiration, skønhed, stemning ……
  Rigtig god fornøjelse med bloggen. Jeg glæder mig til at følge dig !!!
  Kh Anne

  1. tak, tak, tak – jeg laver et hav af fejl her i starten, håber det bliver bedre.
   Men det er så sjovt…….
   – og så kommer man i kontakt med mange spændende mennesker!

 2. Du er bare super Bente – og nær sagt velkommen til alle der læser din blog – med dejlige farver – glade mønstre – og meget meget andet godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.