En synkende skude..

En skude kan man vist godt kalde mig, nogen sild er jeg i hvert fald ikke! Jeg har ondt i halsen, så ondt at bare det at synke min elskede kaffe, er noget jeg overvejer – længe – men kaffen bliver kold i min mundhule. Jeg har konstateret at varme drikke gør mere ondt at synke, så er det som knive der stikker op i ørerne.  Kold kaffe, derimod, kan jeg lirke ned gennem halsen uden at aktivere knivene.

Sikke en omgang ynk!

Jeg har fået nyt håndmalet garn – smukt som sædvanlig. Hver gang overraskende smukt og klart i farverne – computeren yder ingen retfærdighed. Det skal sendes videre, sammen med bundfarver der fremhæver de smukke farver, til kunder der skal strikke bluser eller sjaler. Jeg overvejer om jeg ikke skal lave en klausul på mine kits; ‘når du er færdig, forpligter du dig ved køb af et kit, til at sende et foto til designeren’ – det ville være så fedt at se alle de smukke ting! Det går nok ikke…

2014-11-27 15.29.12

2014-11-27 15.27.34

2014-11-27 15.28.28

Jeg må ind i min stol og strikke; jeg er begyndt på noget nyt, jeg var så ‘uheldig’ at glemme en kurv med strikketøj på Fyn i weekenden…

 

 

12 tanker om “En synkende skude..”

  1. Hvor er det dejligt at I forstår mig; min veninde har god nok tilbudt at sende det, men det bliver alt for dyrt, synes jeg!
   Hi hi – jeg synes faktisk allerede jeg har det lidt bedre…

 1. Tænkte nok den weekend kom til at koste!
  Håber du HURTIGT får det bedre… GOD BEDRING!
  Nyt garn… savle… savle…
  Og så lægger du lige et billede med min yndligsblå farve op… FY!
  Den aquagrønne midt i bunken er også vidunderlig .. og den blå øverst … og den grønne og….
  Jeg skal nok lægge foto op af min bluse…. en gang….
  Og hvad er du så begyndt på… nu du var “uheldig” at glemme en kurv på Fyn?????

  1. Hej Anne. Det er bare for at drille dig, at jeg har lagt de garner på!
   Jeg glæder mig til at se blusen, er du færdig?
   Jeg er begyndt på en bluse/tunika i sort cashmere med bomber af noro – det mest glamourøse strik jeg nogensinde har haft i hænderne. Hold så op, hvor er det lækkert at strikke med! Hvis det bliver som jeg har planlagt, bliver den SÅ SMUK!

 2. Åh din stakkel, jeg håber du snart får det bedre! At stå i en port lyder heller ikke som spor rart! Det lyder da skønt, lækkert med en sort bluse. Jeg håber vi får et billede af det engang.
  Har du kit til pigekjole i lilla og pink noro? str. 18 måneder, moderen er tosset med lilla, så pink til striberne er nok en god ide! God bedring, Bente 🙂

  1. Hej Marianne. Jeg har det helt rigtige garn til den lille kjole – sender det i morgen.
   Jeg stod nu ikke i en port, men i en gammel garage, der den gang kaldtes en vognport.
   Jeg tror det er Steen der har smittet mig, det var godt nok koldt, men jeg frøs ikke.

 3. Rigtig god bedring!
  Jeg har godt nok aldrig oplevet, at varme drikke gør ondt og at kolde ikke gør. Har de nogle helt specielle bakterier på Fyn, måske?
  Fantastisk garn!

 4. Det ville være sjovt hvis du havde en side på din blog hvor vi der har strikket Brandesjalet (som jeg har og jeg elsker det) eller Brandeblusen kunne oplode billeder, kunne også blive inspireret af andres farvevalg. Jeg er vild med dine farvesammensætninger, de gør glad.
  Varme hilsner
  Jane Hansen

  1. Tak for dine søde ord – jeg synes det er en fantastisk god ide; rent teknisk er I så nødt til at sende billederne til min mailboks – så kan jeg uploade dem. Så snart jeg har fået eet billede – det kunne jo være dit!? – opretter jeg en side med læsernes strik. Hvad skal den hedde? nogen ide?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.