En ny begyndelse.

Så har jeg fået besked fra neurologerne om hvor kompliceret mit ‘hjernebrud’ er. Noget kan genoptrænes, noget skal jeg lære at leve med, og noget skal medicineres for at forhindre yderligere ‘brud’. Når jeg bruger den metafor for min diagnose, er det fordi et brækket ben kan alle forholde sig til. Så ikke så meget ynk, tak – hellere lidt glæde for livet, lyset og blomsterne….

En nyindkøbt sommerfuglebusk i en mørk, mørk violet – og duften…..

Den rosa sommerfuglebusk står med mange, mange knopper, og de er begge to købt for 100 kr – tilsammen!

Åhh, hvor jeg glæder mig til liljen springer ud – jeg forestiller mig en blikstille aften hvor folk går tur forbi min have, og siger ‘hvad er det dog der dufter så dejligt?’

Violfrøstjerner dufter ikke, men de er vidunderlige på så mange andre måder; de er så lette og graciøse, smukke i mellem buske og stauder og i buketter. Jeg har 3; en gul (2,5 m) denne lyslilla (2 m) og en hvid, som kun er 80 cm. De er heldigvis meget generøse med frøene, der er allerede flere små nye.

Jeg elsker jo georginer, denne er mørk gul med mørke stængler.

Det er svært at fotografere dem, men om ikke andet, får man da et billede af frodighed. Mine lathyrus bagved lover helt fantastisk…

 

2 tanker om “En ny begyndelse.”

 1. Kære Bente Hein
  Du er altså ret så sej og hvor er din have vidunderlig smuk.
  Selvom jeg bor i Jylland, kunne jeg godt være hende, der en lun sommeraften går forbi og nyder duften af din skønne lilje og tager et kik over hækken ind i dit paradis af en have, hvor ville jeg nyde det.
  Alle gode tanker til dig
  Helle Nielsen

  1. Tusind tak, Helle. Så ville jeg med glæde invitere dig ind og servere en kop kaffe.
   Jeg har ikke været så sej et godt stykke tid, men det skal nok komme igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.