En lille sag…

Marianne skrev til mig, om jeg ikke kunne lave en lille ‘brandekjole’ – jeg svarede godt nok at det ikke blev før efter den 23.11., men jeg var alligevel så nysgerrig, at jeg gik i gang. Én dag tog det, i str. 3 mdr, så nu skal jeg i gang med at regne og måle. Jeg vil lave kits i str. 3 mdr., 6 mdr., 1 år, 18 mdr. og 2 år. Hvis jeg skal lave den større, må det blive på bestilling – jeg kan ikke nå det før efter jul. Det skal jo også være jul i mit lille hjem!

Det er umuligt at tage billeder i den tågesuppe, kjolen er i julerøde farver… og der kommer små knapper i ryggen.

2014-11-14 09.38.35

2014-11-14 09.28.51

 Her har min dukke Lise fået kjolen på, hun er 48 cm høj – den er lidt for stor, men sød alligevel, synes jeg.  – dukken er snart 60 år!

2014-11-14 12.13.45

2014-11-14 12.14.01

8 tanker om “En lille sag…”

 1. Den er så nuttet! Fine proportioner…
  Mon ikke, der er mange med småfolk, som synes, det er et overkommeligt projekt…
  November lys er ikke foto lys… Det er umuligt at få farverne til at passe. Min ipad rammer bedst … Brugte den til Lerwick.
  Ellers bliver farverne overdrevne blå og rød bliver nærmest purpurlilla i mobilens kamera automatik…
  Det irriterer mig! Grrr. Farver skal gengives korrekt!

  1. Tak for roserne – jeg synes også den er kær.
   Den røde bundfarve er veneziansk rød, smuk, smuk mørk rød, og den farvede garn er mange røde, lyse farver. Men du har ret, det ligner rødgrød uanset hvor jeg fotograferer. Jeg ønsker mig en ipad i julegave!

 2. Hvor er den sød!! Jeg har ingen at strikke den til men kunne blive friste alligevel.
  Pt. strikker jeg små størrelser til et projekt for fattige med nyfødte i Sydafrika – men det skal helst være køns-neutralt, så den går nok ikke……. 🙂
  Kærligst Henriette

  1. Det er ellers et dejligt projekt du støtter, men jeg synes ikke jeg har tid lige nu. Mon dog ikke de kan finde ud af at det er til en pige? Jeg ville blæse på det – de er da glade for det de får, og vi skal jo støtte piger i alle aldre, de har det ekstra svært i det sydlige Afrika! Jeg vil gerne sponsorere lidt garn, hvis du har lyst…

 3. Hej Bente! Nej hvor er den fin, den vil jeg glæde mig til! 🙂 Den vil være sød i alle farver, tror jeg! Dette projekt er da overkommeligt, som du skriver.
  Har netop i dag, været i garnudsalg.dk og købt garn til 3 projekter.
  En maria cardigan, lang og lækker, grundfarve til den stribede fra mange masker (jeg købte jo noro, den tynde i Brande til strikkefestivalen), 1 barnevest str. 4 med dinoer på. Ja, nu gløder pindene altså. Go week end til dig!

  1. Hej Marianne. Dejligt at du synes om den, jeg er ved at strikke én i str 18 mdr, det bliver absolut det sidste jeg kan nå.
   Hvor fedt at du har så mange projekter – det er så dejligt at strikke!!! Tak i lige måde.

 4. Jeg er blevet færdig med min blå voksen kjole. Jeg strikkede også underdelen i omvendt glat,men gav den en smule A facon, og så lige et par trekvarte ærmer…den blev rigtig god..
  Overvejede at sætte lommer på, men kunne ikke beslutte mig til hvordan de skulle være…en rigtig god model, der er nem at arbejde med og dejlig at have på.

  1. Hvor er jeg glad for at høre fra dig, og for at det blev en succes. Dejligt at høre at modellen er ukompliceret, også at strikke ærmer i.
   Tusind tak for din tilbagemelding!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.