En iskold dag….

Dagen i dag har jeg set frem til med gysende spænding! Tænk engang hvis den klamme, utroværdige klovn bliver den vestlige verdens leder!

20161107_092151

I morges var der sne på tagene og is på bilerne. Luften var 0 grader, vandet var – koldt. Men det var, som sædvanligt, dejligt bagefter.

20161107_092531

Badebroen er pillet ned og oplagret til lunere tider. der er nok kun 5 måneder til den bliver sat op igen…..læg mærke til hvor klart vandet er.

20161107_092213

Thai vil gerne ud at bade, men det tar så lang tid inden hans tykke pels tørrer…. i mit gulvtæppe! Så i går kom han ikke i.

20161103_100252-2

Farverne er utroligt smukke – nyd dem så længe det varer!

20161107_093736

 

 

3 tanker om “En iskold dag….”

 1. Smukke smukke Thai og smukke billeder – åh ja Bente – jeg holder også vejret – og tænker – hvor dum kan man være – hvis man stemmer på en hvis højtråbende rablende mand – der kører det hele som et show – men det er virkelighed. Det er meget uhyggeligt.
  Sender dig mange mange tanker og knus
  Det har sneet lidt her i dag – i går var det hvidt udenfor.

  1. Ja, Thai ER smuk, og jeg ville også gerne have én som ham – men de er så dyre! Så jeg glæder mig over hver time sammen med ham.
   I går var jeg ved at få svip; hver gang jeg skulle over et dørtrin, så lå han der! Jeg gjorde rent og flyttede det tykke tæppe ud, så jeg gik fra rum til rum. Det var selvfølgelig hans måde at sige på; ‘hallo fru Hein, jeg vil kæles!’ Da jeg lagde mig ned og nulrede med ham, hjalp det.
   Det sner mere og mere her – smukt.
   knus til dig – og TAK!

   1. Jeg har været på Haveoasen og hente fyr og gran til at dække planterne med – og så en dørdekoration som et hjerte – jeg “må” have til første søndag i advendt!
    Jo jo jeg kender godt det der – har du ikke tid???
    Og ved du hvad Bente – man lærer at tage tid – og det er faktisk godt for så´n nogen som os – der bare kan køre ud i et køre!
    Det sneede i går – men det er bitterligt koldt. Jorden er hårdt frosset.
    Uha Bente – hvad står vi op til i morgen tidlig – af valg i USA.
    Også et stort knus til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.