En dejlig regnvejrsdag

Når jeg sidder i havestuen, trommer regnen på taget –  når det regner voldsomt, er stortrommen i brug – jeg elsker det. Det får mig til at tænke på de dage der venter, med ild i pejsen, stearinlysene tændt, storm og regn og slud udenfor – det er tophyggeligt! Og den perfekte undskyldning for at strikke…

Og spise nybagt brød med kvæde gelé, – er de ikke fede?

2014-09-24 18.25.43

Jeg gik ud for at se om mine roser var helt ødelagt af regnen; bestemt ikke – se selv – ‘Modellen’ (Heidi Klum) står igen og stråler efter regnen – fantastisk rose! – tryk på billedet.

2014-09-24 18.24.20

8 tanker om “En dejlig regnvejrsdag”

 1. Stearinlys og strikketøj lokker…. lyden af regn gør det legalt at gemme sig bag pindene med nyeste indfald i gang… eller oprydning i projekterne…
  De kvæder er godt nok grandiose… og Heidi er smuk med alle regndråberne glitrende i lyset.

  1. Jeg spekulerer lidt over hvorfor det skal være legalt at strikke? Jeg skrev det selv, men er det en kvindelig form for dårlig samvittighed over at lave noget man NYDER? – og ikke farer rundt med kost og skovl og spand eller hvad ved jeg – jeg har talt med min mand om det, og han sagde:’ hvis jeg gjorde noget nydelsesrigt i SÅ mange timer, ville jeg også have dårlig samvittighed’. Pjat, han kan godt sidde ved computeren i 8 timer – uden at lave noget!
   Vil du have et par kvæder eller 4? jeg kan godt tage nogen med på søndag. Har faktisk tænkt på at tage en stor kurvfuld med og give væk af…..

   1. Tja… man kan jo filosofere over hvorfor vi prøver at legalisere strik… der kommer da et brugbart produkt ud af det (som regel!!!). Mens TV, krydsord og anden rekreativ beskæftigelse ikke bidrager med noget!
    Kokken i huset vil meget gerne have nogle kvæder. Han/vi har ikke smagt kvædegele eller prøvet at arbejde med kvæder. Følger der en opskrift med? Eller er der nogle du kan anbefale?

    1. Netop, det er jo ikke bare rekreativt – det er meditation, kunst, klædesfremstilling, – ha, der skal nok være nogen der ryster på hovedet!!
     Der er mange opskrifter på nettet, lad din mand finde den han foretrækker. Jeg foretrækker denne: dejligt.com – kvædegele.

 2. Her kan jeg slet ikke være med i filosoferen over strik – jeg hækler på livet løs – lige nu – når der er tid – den store hund luftet og været om lille Mads – men regnvejr – det er altså også varm kakao vejr – og måske med en sjat flødeskum i – nybagt brød er der ofte her i huset – og vil lige sige – god dag til dig på søndag Bente – nej vi ses ikke – konen er i “a by” til slaberas og andet godt.

  1. Det lyder da dejligt, at du hækler på livet løs. Varm kakao, ja, du siger noget – uhmmm. Tak for dine gode ønsker og god tur i ‘a by’ – vi ses en anden gang.

 3. Jeg sender dig tit en tanke – om hvordan og alt det der – men der bliver nok mere tid – om ikke andet kommer jeg og ønsker god jul på et tidspunkt. Du er alt for meget værd en bare en tanke. Kærlig hilsen Kirsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.