En dejlig (hård) weekend…

Så er weekenden på Lundegaard overstået; mange mange mennesker, mange mange  roser og masser af salg. Det har været et stort arbejde at strikke og pakke, men det var arbejdet værd. En god veninde stod ved siden af mig fra 10 – 17 både lørdag og søndag – uden hende havde jeg ikke klaret det! Det var koldt, 3 grader, regn og blæst, og selvom det var indendørs, i en gammel vognport, var det bidende koldt.  Det nye sjal var en positiv overraskelse, og de små kjoler solgte  sig selv. Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse.

2014-11-24 12.13.41

2014-11-24 12.13.25

Når man sælger godt, må der også gerne købes lidt, og jeg forærede mig selv en ny taske. Min mand forstår mig ikke, jeg har jo 4 i forvejen – der er noget mænd simpelthen ikke forstår! Jeg er så glad for den, at jeg har lyst til at tage den med i seng og sætte den på mit natbord, som jeg gjorde da jeg var barn, hvis jeg havde fået nye sko. Den passer ikke til noget, men jeg er allerede i gang med at strikke en halsedisse i nøjagtigt den gule farve – af mohairgarn jeg købte dernede. Jeg skal nok få den til at hænge sammen med mit tøj, har allerede en ide til en grå sweater med gult………..og den liver op på min grå frakke! (ps den er turkisfarvet inden i)

2014-11-25 10.50.26 2014-11-25 10.50.14

2014-11-25 10.49.43

2014-11-25 10.52.26

2014-11-25 10.52.02

Filtet af en meget dygtig pige…er de ikke kære?

20 tanker om “En dejlig (hård) weekend…”

 1. Hejsa! Ih, hvor det lyder skønt med et godt salg for dig. Jamen det var jo herligt. Isbjørnene er også søde. Jeg tænker også på de fine græskar i filt, det er jo nok samme pige, der har lavet dem.
  Åh, hvor er den taske SKØN, jeg forstår dig godt! Vi kvinder må stå sammen – girlpower !! Hilsen Marianne

  1. Tak Marianne. Hvor er det dejligt at du forstår mig – det er en livslang fascination af tasker, nedarvet fra min mor, som godt nok har den endnu!
   Det er nu ikke min sigerdatter der har lavet isbjørnene, men det er hende der har lavet græskarret. Der var så mange smukke/sjove/søde ting, men jeg styrede mig, næsten….

 2. Dejligt at læse du havde en rigtig god week end.
  Tasker – har du kun fire i forvejen – din nye taske er nu lækker.
  Sender mange kærlige tanker herfra
  Kirsten

    1. Ja, det er frygteligt – som Bodil Udsen sagde i Matador: ‘ det er ikke fordi jeg har lyst, jeg trænger’ (sådan ca)
     Jeg synes nu at behovene aftager med alderen…

 3. Ååååhhhh… GABS tasker er bare for fede!!! Dem har jeg også en svaghed for…. foruden ADAX og MyWallit og….
  Der er en taske til enhver anledning… derfor kan man altid finde en ny, der er lige den rigtige!
  De isbjørne er så nuttede. Jeg købte et par krammebjørne… de skal i mormors kalenderpakker… I den store lade fandt jeg et par små nisser… de kan stå og hygge med hinanden..
  Hvor er det dejligt, at du fik en god handel ud af dit hjemmearbejde… Og dagene i vognporten… Ja, der var koldt overalt på Lundegård, men vi gæster kunne jo gå rundt og nyde alle de smukke udstillinger… Spændende sted, det var godt du fortalte om det!

  1. For fede!!!!! Det er også lidt sjovt at der ikke er 2 ens – det kan vi ‘individualister’ jo godt li!
   Dejligt at du fandt noget, ja, der var vist nok at se på. Jeg har fået så mange kærlige hilsener og så meget ros for mit strik – det luner saft suse mig! Der var en dame, der stod og kiggede længe, og jeg var meget i tvivl om hvad hun ville – indtil hun udbrød ; ‘det er ikke strikketøj, det er kunst!’ Tak for kaffe!

   1. Det har jeg da aldrig været tvivl om!!!
    Det strik, der er skabt med finurlig teknik og fin farveforståelse, det er da kunsthåndværk!
    Det sidder bare så dybt i folk at strik er allemandskundskab… ja, måske for 40 år siden, men ikke idag… det skal genindlæres…
    Gabs er individuelle og også geniale, fordi de kan foldes til flere tasker i en… God fornøjelse med din flidspræmie!

    1. Hej Anne.
     Tak, tak – Jeg tror du har ret i at folk generelt tror at det at strikke – det er da bare noget man gør! Jeg hørte en ordveksling uden for på Lundegaard, en dame der sagde: ‘det er strik igen, det gider jeg ikke mere af!’

 4. Det var rigtig hyggeligt at møde dig i kulden og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med de nye strikketøjer.
  Mht. tasken kunne jeg ikke være mere enig.
  Både i at det er en skøn, skøn taske og i at den slags har mænd simpelthen ikke spor forstand på. Lige så lidt forstand som jeg personligt har på at det skulle være nødvendigt så meget som bare at se på mere værktøj….
  Isbjørnene er superkære!

  1. Jeg var helt rørt over at både du og Anne fra Holstebro kom helt til Sydfyn – det var så hyggeligt. Jeg er så barnlig når jeg får noget nyt jeg er rigtig glad for, men det er bare så dejligt at få en ny taske!!
   Jeg havde lyst til at købe alt hvad hun havde lavet, men nøjedes med isbjørnene –

 5. Lige en gang til Bente. Tusind tak for en vidunderlig oplevelse, som der var at stå ved siden af dig i din fine udstilling af strik og garn.
  Jeg er så stolt af dig og kunne ikke være mere enig i, at du er kunsthåndværker!!

  1. Hej Anne.
   Jeg var aldrig kommet igennem weekenden uden dig, tusind tak for din støtte og opmuntringer når jeg ikke havde det så godt.
   Og morgenmad på sengen; det er mange år siden jeg har fået det! (læste du det, Steen?)

   1. Hej Anne
    Tusind tak for komplimentet 🙂 ja jeg får positive tilkendegivelser uanset hvor jeg bærer kunstværket !!!
    Hyggeligt at hilse på dig og håber I nød dagen på julemarkedet.

    vh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.