Eksperimenter…

I mine forsøg på at skabe nyt til Uldfestivalen i Saltum, har jeg efterhånden strikket 2 hele sjaler og en 3-4 bluser – som alle er blevet trævlet op igen – dur ikke! Nu tror jeg den er der; sommersjaler skal være luftige og nærmest transparente – farverne skal være lyse og lette – og designeren skal være begejstret. Det sidste er det sværeste…. En gammel forvasket patchwork af sarier blev inspirationen:

2015-03-14 09.43.55

2015-03-14 09.42.18

2015-03-14 09.42.51

 

10 tanker om “Eksperimenter…”

 1. Jeps – af med noget af ulden, selvom det kan være lidt køligt endnu:) Er selv i gang med et i turkise/blå nuancer med tyndt garn på tykke pinde og med en smuk sommerhimmel i tankerne:)

 2. Det skal vist ses irl. Så fint og let et udtryk er svært at fange på foto… Hvilke garner bruger du?
  Som du kan se på min blog kom jeg til at købe to bundter Madelinetosh… de farver råbte bare efter mig… Men jeg ved godt nok ikke lige hvad de skal bruges til! Forslag?

  1. Garnerne er madelinetosh og noro stained glass – jeg er godt tilfreds.
   Den nattrøje fra Vivian Høgsbro, er ikke hendes design. Den er fra ‘Strik med nordisk tradition’ – jeg har strikket den som en sweater for længe siden.
   Madelinetosh er en følelse, det er så utroligt lækkert at røre ved og strikke af. Du skal vide at det skal vaskes og tombles før det ‘falder’ rigtigt. Råd jeg fik af Søs Fredens.

   1. Jeg har godt nok tænkt på, hvordan det ville te sig. En trådet…Vil det ikke sno/vride sig? Skal det strikkes frem og tilbage frem for rundt?
    Lige nu er det Eriks avistrøje, der får opmærksomhed, så det varer lidt tid før jeg skal igang med Madelinetosh…..

    1. Det opfører sig rigtig fint, jeg har ikke strikket noget på rundpind endnu, men jeg har købt det både i dk, gb og se – og aldrig set en advarsel om dette – det plejer de altid at skrive. Du skal bruge 2 bdt til et sjal i ml str, men det er så flot at strikke sammen med et andet garn. PS det er billigst at købe i Sverige.

 3. Det er lige mine farver! Glæder mig til uldfestival i Saltum og til at se dit nye strik! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.