Een sommer mere….

Det er så  dejligt; jeg simpelthen elsker denne disede farveskala,, der folder sig ud når haven går til ro! Jeg har ikke så mange stauder, men det kommer nok; høstanemoner skal jeg ha, og phlox – i de lyse farver. Ved I godt, at hvis man klipper dem ned, kommer der nye, smukke hoveder – lige til frosten kommer?

Jeg synes det er meget smukt, selvom, eller fordi det er forfald…

Jeg skal have revet de visne blade sammen…. eller skal jeg ?

Havestolene skal ind i læ; jeg må have fat i nogle presenninger…

Georginerne skal snart  op, men mon ikke frosten lader vente lidt på sig?

Jeg vil så gerne have en hund! Men jeg har ikke de 10 – 12000 kr en hvalp koster.  Jeg kigger hver dag på de forskellige internaters hjemmesider, men det lader til at være umuligt. Sidste år kørte jeg til det nærmeste internat, men den lille hund jeg troede jeg skulle ha med hjem, viste sig at lide af ADHD – og det magter jeg ikke.

Der er mange store hunde at få, men min lille lejlighed vil føles som et fængsel for en labrador eller en retriever, som jeg havde før jeg måtte flytte. Det vil være synd. Jeg tænker på, om I kender et ældre menneske eller en familie, som ikke kan ha deres (lille) hund mere ?

Jeg er kræsen!  Det må ikke være en Chihuahua – tænk hvis nogen troede at det var Paris Hilton der var flyttet til Brunshuse! Eller en mops – jeg kan ikke udstå synet, og jeg er generelt modstander af avl, der gir dyret vejrtræknings problemer.

 

 

2 tanker om “Een sommer mere….”

 1. Åh – jeg har tidligere tænkt, at det var noget for dig at få en hund; var der ikke noget med, du passede en på et tidspunkt?? Og nu er jeg så fuldstændig optaget af internat-sider for at finde dig en hund 😉 Nok fordi jeg ved, at jeg ikke kommer i nærheden af at finde en til mig selv, så længe jeg er sammen med kæresten – det er stort at han endte med at sige ja til katten for et par år siden 🙂

  Desværre kender jeg ikke lige nogen men jeg håber det (snart) lykkes at finde den perfekte hund for dig.
  Kærligst Henriette

  1. hej Henriette.
   Tusind tak fordi du forstår mig – min ‘delehund’ døde i sommers, og nu tænker jeg næsten ikke på andet, og pløjer annoncer igennem hver dag.
   En gammel veninde havde basset hunde; jeg var så fascineret af dem, synes de er så smukke og nu kan jeg jo købe een! Det er ikke mig med en ‘taske’ hund, der skal være lidt gods i den. Men det kræver investering af hele min ældre check og mere til! Nu må vi se, jeg skal også have haven hegnet ind; det blir en dyr affære…
   ps hvis jeg boede lidt tættere på, kom jeg til ‘åbent værksted’ hos dig – det ser så hyggeligt ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.