Een måned, så får jeg ham!

Jeg kan næsten ikke vente – det blir så dejligt! Han kommer fra Kennel Red corner i Lemvig ; jeg skal op og se ham den 10. november, og medmindre noget går helt galt, så får jeg ham leveret 1. december. Jeg kan ikke beslutte mig for, hvad han skal hedde; han  har et helt vildt 4-delt navn (man er vel en racehund) men jeg springer rundt mellem Osvald, Albert, Verner og Speedy (gonzales) det sidste navn skal nok få nogen til at grine – speedy er en Basset IKKE. Jeg modtager meget gerne forslag, skæve, ironiske, sjove navne.

Jeg har drømt om at få en Basset Hound de sidste mange år, men har aldrig troet det skulle blive virkelighed. Det blir det nu!

Min kære gamle far har sat lidt ind på min konto……man må godt skrive ‘gamle’ når han snart er 92 !

I gør jer ingen forestillinger om, hvor forvirret jeg er – der er så mange ting, der skal skaffes til huse: madras, puder ( mange)bamser (mange), tæpper, gulvklude til at lege med. Bassetter elsker at bygge hule, og skal hellere have en seng/madras end en kurv. Jeg har set flere billeder, hvor en basset har hygget sig mens mor tog sig en lur! Ikke ødelæggende, men plads- og remedie krævende…… jeg tar en runde i genbrugsforretningerne i Assens. Foruden snor, madskål, vandskål, børste, neglesaks og tandbørste (!) En Basset er meget meget meget meget kærlig og kælen, så jeg tror jeg kan få min lyst styret mh til kærlighed!

Ved 3-tiden, når solen står lavt, ser det så smukt ud i stuerne. Det er også derfor jeg har sat billedet i, men mest for at vise hvor ordentligt det kan se ud – det er svært at holde orden når man har så mange ting! Jeg arbejdede i 2 dage, for at få det til at se sådan ud. Men så er der også alpacca i een kurv, silke i en anden, hør i en tredie og hvis I ser godt efter, står alle bøgerne i orden; strikkebøger, pilefletbøger og havebøger. Jeg kan nu godt li orden…..

Trøjen til min søn er færdig – men ikke vasket og ikke hæftet ender….

Jeg er næsten halvvejs med een til mindstemanden, i grønne og blå farver.

 

10 tanker om “Een måned, så får jeg ham!”

 1. Hej Bente,
  hvor bliver det dejligt for dig at få din hund, stort tillykke👏, en skøn julegave, du får der👍. Jeg forstår godt din utålmodighed efter at få ham hjem, men så kan du jo heldigvis bruge ventetiden til at få anskaffet alle de ting, du nævner. Det er gode navne, du overvejer, jeg synes især godt om Albert, men Oskar kunne også være mit bud😊. Jeg vil glæde mig til at se billeder af den lille vuf vuf.
  Kh. Ulla

  1. Tak Ulla.
   Tak for de smukke ord – har du selv hund eller kat?
   Jeg tænker, at det med navnet på hunden, det kommer af sig selv når jeg møder den. Jeg skal selvfølgelig have et par stykker klar.
   Alfred, havde jeg glemt at nævne, men mit barnebarn Karl var lige ved at komme til at hedde Alfred – han slap dog. Jeg husker ikke præcist hvad der skete, men jeg tror Nora nedlagde veto!

   1. Hej igen Bente,
    Vi har en 11 år gammel hankat, der hedder Klumpe. Navnet skyldes hans medfødte klodsethed😊. Jeg holder også meget af hunde, vores ældste søn og familie har en jagthund af blandet race, og vores yngste søn og familie får en lille sort labradorhan den 1. december, ham glæder jeg mig meget til at møde😍. God weekend til dig.
    Kh. Ulla

    1. Jeg har jo haft dyr gennem mange år, både katte og hunde. De sov i den samme kurv, når der var plads – hundene viste tydelige tegn på ‘det er så pinligt, det her, men for husfredens skyld’- men kun når vi kiggede!
     Dyr er altid ærlige, og viser så meget kærlighed.
     Jeg kan godt forstå du glæder dig til den lille hvalp – tillykke!

  1. Ha haha. hej Karen Margrethe.
   Og det skal han så ikke lige – jeg kan lige høre kommentarerne ‘ ja, han er da også en ordentlig basse’
   og da en Basset er væældig sulten og ikke må blive overvægtig af hensyn til ryggen, vil det føre til kritiske blikke på den stakkels hund.
   Men tak for dit forslag, det er så hyggeligt!

 2. Hej!
  Jeg kom til at tænke på tegneserien om Freddie – den tænksomme hund. Det er netop en Bassethund .
  Bare lige et tip.
  Hilsen Kirsten M.

  1. Hej Kirsten.
   Et godt bud – det er skrevet ned på en seddel jeg har liggende på mit skrivebord.
   Der er 8 navne – jeg er spændt på hvad jeg tænker når jeg møder ham!
   Tak fordi du skrev – har du selv en hund?

 3. Så varer det ikke længe inden I bliver to i huset! Mange positive og kærlige tanker sendes til dig.
  Kirsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.