Drop vejrudsigten!

I går skulle det have været ‘ustadigt vejr’ – her var 25 grader hele dagen, sol og vindstille. I dag skal det være overskyet med regn – jeg har været ude i det dejligste lune vejr siden tidligt i morges, der er ikke kommet en dråbe, og solen skinner ind imellem! Jeg vil ikke læse den mere – hellere blive overrasket.

I det smukke vejr i går aftes, arrangerede jeg lidt udenfor min hoveddør.

Urtehaven med blomster, salaten er snart spist op, og rabarberkager  har jeg bagt i alle mulige udgaver,

Fingerbølblomsterne er høje og tunge – der er konstant mange humlebier i dem fra humlebiboet.

 

Jeg er glad for den seneste ‘form’ering af haven – de runde former er gode til stauder og roser.

De lyse martagonliljer er meget smukke, men meget små.  Jeg håber de vokser sig højere ad åre. Jeg skal ligge på knæ for at kigge op i dem….

Villestruprosen er ubeskriveligt smuk – og der er mange fede knopper…

Cardigan’en skrider frem, men med 489 masker og frem og tilbage-strik, er det noget der tar tid, selvom det er på pind 4! Garnet gør det til en udsøgt fornøjelse.

 

8 tanker om “Drop vejrudsigten!”

 1. Hvor er din have blevet smuk. Jeg nyder dine billeder.
  Mit projekt ligger stille; det regner her! Meget! Og de blåbærbuske, der skal flyttes, kan ikke flyttes før til efteråret, siger Erik. Ligeså med en anden busk. Så i næste havevejrsomgang skal der hakkes og så vil jeg begynde at flytte hostaer. Så sker der da lidt! Heldigvis har det havearbejde, jeg har udført, gjort det meget nemmere at holde ukrudtet….!
  Fortsat god sommer til dig.

  1. Hej Anne.
   Det regnede også her – 34 mm fik vi – og det var dejlig stille regn.
   Jeg kan godt forstå at du er utålmodig, og jeg skal ikke blande mig, bare sige at du risikerer at dine hostaer bliver sat meget tilbage hvis du flytter dem nu. Man siger at kun planter der står i potter kan flyttes i sommermånederne.
   Tak for alle dine pæne ord. Jeg sidder og lægger planer for at lave om i min have; jeg vil have nogle træer – æbletræ, kornus kousa, sydbøg, podet lærk.
   Men jeg har kun 180 m2…det er sjovt at lege!

 2. Fantastisk have du allerede har skabt. Jeg har droppet vejrudsigten, kikker ud af vinduet og planlægger min dag efter hvad jeg ser. Dejligt strik du har gang i, det gør ikke noget omgangene er lange, når bare det bliver godt.

  1. Tak Marianne.
   Jeg hygger mig gevaldigt med den have – og har nogle planer om forandringer. Der er niveauforskel, og den kunne jeg godt tænke mig at udnytte. Men det betyder at jeg skal flytte højbedene……

   1. Jeg bøjer mig støvet, hvis du flytter de højbede, men jeg tror næsten, at du gør det. Arbejdsomhed og stædighed er vist et par af dine egenskaber. Ha ‘ en god uge uanset vejret.

 3. Åh hvor jeg nyder at se din have udvikle sig!! Når man tænker på, hvordan den så ud ,da du startede, giver det mig håb om, at vores have også en dag kan være ikke blot frodig men også med masser af blomster og farver. Jeg ved det, jeg ved det. Det kræver arbejde og skal prioriteres – men en dag……
  Kærligst Henriette

  1. Tak Henriette – nu er du jo heller ikke så gammel som mig, og du har dit ‘regningsbetalende’ arbejde endnu. Lige pludselig, en dag, så kan du ikke lade være!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.