Drømme…

Hvem har ikke drømt om at bo i en lille bjælkehytte dybt inde i de canadiske skove ? Jeg har. Og hvem har ikke drømt om at bo 20 meter fra det sydfynske øhav ? Jeg har.

Nu kan jeg få begge mine drømme opfyldt! Jeg bor 20 meter fra havet, og på min grund står der 34 høje graner. De kan godt, med lidt go vilje,  ligne Canadas skove.  Nu har jeg købt bjælkehuset, 2×2 m – og det skal stå inde mellem træerne. Nu skal jeg bare have det samlet, og malet sort, tror jeg. Forslag modtages med tak. I skal nok blive inviteret til housewarming!

20160407_112129

Det bliver helt fantastisk; jeg kunne næsten ikke sove i nat for alle de planer der defilerede forbi for mit indre øje –

Lykken er – planer!

20160406_093246

Det gule træ ødelagde næsten mine hænder; man skal ikke sno pile der er over 1 cm i diameter… men til gengæld er det flot!

14 tanker om “Drømme…”

 1. Skal du have en strikkeudestuehavepavillon?
  Det lyder så spændende… jeg kan lige se fruen skue ud over havene og strikke på sit nyeste projekt, siddende i en god stol med et krus kafe/te eller glas god vin… mens lyden af de store træer suser over hytten…
  De’ da ikk’ så ring’ endda… planer er skønne!
  Så lærte du noget nyt om pil…. Jeg kan faktisk bedst lide det spil, der er i det midterste træ.

  1. Ha ha, Anne – det skal nok gå i opfyldelse. Strikkeudestuehavepavillonen bliver en realitet i løbet af april måned, men jeg når ikke at male den før i maj, tror jeg. Jeg har SÅ ondt i mine fingre, at jeg dårligt kan tåle at strikke, bare fordi jeg skulle prøve om jeg ikke kunne sno de tykke pil – nemesis, kalder man det!

 2. Jeg tror, vi alle har drømme store eller små, men dine er da nogle af de bedre, og nu går de også i opfyldelse.
  Skal du selv samle din nye bjælkehytte? så bøjer jeg mig i støvet for dig, det kunne jeg ikke klare.
  Ha en rigtig god weekend med pannekager, børnebørn og bjælkehytte.

  1. ‘Bjælkehytten’ er bare et lille skur fra en tømmerhandler – med 2 døre og vinduer i.
   Der følger 4 sider manual med, foreløbig er jeg optimist.
   Tak for de gode ønsker; foreløbig har jeg stegt 35 frikadeller, nu mangler jeg bare pandekagerne….
   Go weekend til dig også!

 3. Kan kun glædes over alt det dejlige der sker for dig – lige nu!
  Og god week end – nu får du jo huset fuld af børnebørn! Du bor et fantastisk sted og du har fantasien – viljen til at det hele bliver så dejligt og flot – en fryd at være.

  1. Hej Kirsten.
   Dejligt at du under mig det så godt, tusind tak!
   Vi har spist alle pandekagerne, og sunget et hav af godnatsange – vi ligger på gulvet- nu venter vi på at den lille skal falde i søvn…

   1. Jeg synes det er vidunderligt dejligt – at du har fået det så godt og du bruger alle dine talenter og viljen til at ville.
    Knus og kærlig hilsen
    Kirsten

     1. Det er så fantastisk alt det du har nået indtil nu – og jeg nyder det i fulde drag – og beundrer dig for at give i kast med forskellige ting og sager og nu sidder jeg bare og venter på dit fin “hus” bliver opført og du får etableret dig – for det bliver garanteret hyggeligt!

 4. Det er rigtig spændende med bjælkehytten, den vil være flot i sort inde mellem træerne. Spændende at få den rejst, jeg er i Middelfart tirsdag og onsdag, jeg passer børnebørn, forældrene er ude og rejse med deres job, jeg kunne godt komme og hjælpe, børnene går i skole de er 19, 12, 10.
  Jeg har hænderne skruet rigtig på, er du interesseret Bente? Kh Lykke

  1. Øj, det ville da være hyggeligt!
   Jeg har allerede fået 2 tilbud fra mænd, som jeg har spurgt om jeg kan låne en skruemaskine – det er som om de ikke tror jeg kan finde ud af det selv…
   Jeg får gæster (uden skruetrækker) tirsdag, så du skal være meget velkommen onsdag! Jeg ved ikke hvor langt jeg er til den tid, jeg skal have gravet grunden ud og have nivelleret. Det er faktisk ikke så lige til, der står træer tæt på. Men det lykkes, det er jeg sikker på.
   Hvis du har lyst og har en GPS, ville det være meget hyggeligt at få besøg af dig!

  1. Dejligt, det vil jeg glæde mig til!
   Jeg sender lige min adresse og tlf nr til dig på sms – det er ikke noget alle skal vide. Derfor offentliggør e heller ikke dit tlf. nr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.