Det er lysten, der driver værket…

Jeg tror min mand har læst mit indlæg i går, eller mit svar til en kommentar – i hvert fald gik han pludseligt i gang med at bage kanelsnegle……….

Og ikke nok med det, i sig selv banebrydende projekt, han bagte dobbelt portion! 40 store, lækre, sprøde, smørbagte, kanel- og kardemommeduftende snegle! Han undlod heller ikke at prale uhæmmet af dem på face book……….

2014-10-14 18.28.18

At de ser lidt mørke ud, er fordi han har brugt mørk farin og riiigeligt med kanel og smør – mums!

Jeg skal gerne skamrose, opmuntre og fortælle det til Gud og hver mand den dag han får lyst til at lave aftensmad.

8 tanker om “Det er lysten, der driver værket…”

 1. Gulerod er så meget bedre end pisk 🙂 – og nu har jeg også lyst til nybagte snegle, men kan bare bide i en halvtør kringle, hvem skal jeg mon give en gulerod ?

  1. Ha, mon ikke det bliver dig selv? Jeg har aldrig troet på pisk, men bruger positive forventninger som min foretrukne pædagogik; jeg må dog indrømme at jeg overhovedet ikke havde set dette komme! Det er første gang i hans liv, han har bagt!

 2. mmmmmmmmhhhhhhh……. elsker kanelsnegle… jeg kan næsten mærke duften i hele huset bare ved at se billederne!
  Ros ham endelig fra mig!
  Her i huset er det jo Erik, der står med hverdagsvalget til maden…. Eller hver anden dag, for der er som regel nok til to dage!
  Vi har haft sådan en rytme med 1 dag med gris> okse> kylling> indmad> helst 2x med fisk> 1 til suppe e.l.lignende. Det løber så over 14 dage nu!!!
  Jeg er blevet bedre til at komme med forslag og vi snakker om muligheder i de nye retter fra div. kogebøger, nettet osv. Så det er blevet mere interessant at stå med køkkentjansen!

  1. Jeg prøver ofte at lave mad til 2 dage, men det får nogen til at tage en ekstra portion, og så er der jo ikke nok alligevel!
   Jeg kunne selvfølgelig tage det halve fra inden servering, det tror jeg, jeg gør næste gang.
   Jeg synes det er drønhyggeligt, hvis vi er 2 i køkkenet, evt. bare den ene sidder og læser avis, så jeg er ikke krævende. Men det kan gøre mig ekstra træt af at lave mad, når én af mine yndlingsudsendelser kører på tv, og jeg har glemt det, og jeg så bare kan stå og stege frikadeller!
   Dine 2 sidste linjer gør mig træt, men det er godt I hygger jer ;O)
   ps. han modtog din ros med klædelig beskedenhed…

 3. Jamen Steen dog, hvor er det dejligt at høre. Du er da dygtig til det også (jeg tænker på de flotte pudebetræk)! Især det med rådyrene, de tiltalte mig meget, men det må vi vende tilbage til!
  Hilsen herfra nord!

  1. Ha, ha – nu tror folk at han syr strapudemaj!
   Jeg har læst din hilsen op, og han lovede at bage snegle næste gang du (I) kommer….
   Hvordan går det med strikkeriet?

   1. Gekko, her hænger jeg stadig lidt i bremsen, desværre-det er jo kun den ryg der mangler. Min cardigan går det rigtig godt med, men endnu ikke færdig. Har lige fundet mønster og garn til din hue. Jeg har jo været i København og fik fat i NORO. Lækkert, der må jeg gi dig ret! Var også i Sko og sko, men der var mange lækre sko, men desværre ikke til mine fødder. Din blog er stadig meget inspirerende at læse, hvad har du på ginen? Ser SÅ godt ud!

    1. Den gekko må vi lige kigge på. Var du i Sommerfuglen? Ærgerligt at du ikke fandt nogen sko, du må lede videre.
     Det jeg har på ginen? Den har du da set, det er min private høstjakke/kashmir, den ser mere spændende ud når den sidder på en gine, end når den ligger sammenlagt. Tak for dine søde kommentarer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.