Det blir i fugleverdenen…..

Ikke en husskade, ikke en skovskade – men en  hjerneskade. Det er hvad jeg har fået, tilsyneladende forårsaget af en blodprop, som jeg ikke opdagede….

Der skal mange flere undersøgelser og scanninger til, men det er neurologens første umiddelbare konklusion på symptomer og undersøgelser.

Jeg tager det helt roligt – der er jo heller ikke så meget andet at gøre,  men det gør ikke ondt, og de gener jeg har, er til at leve med. Bare det ikke bliver værre. Det er en lettelse at få en forklaring på, hvad der har sat mig ud af spillet det sidste halve år. Det bliver måske lavet om, men foreløbig…..

Vandet er lisså koldt som det plejer, fuglene synger lisså kønt som altid, og solnedgangene fås ikke smukkere!

Jeg var lige i gang med et spændende strikketøj – glemte det i Nordsjælland. Postnord er ikke det hurtigste ….

8 tanker om “Det blir i fugleverdenen…..”

 1. Kære Bente Hein
  Godt igen at se skønne billeder på din Blog, men ikke så godt at høre om din hjerneskade. Det lyder heldigvis som om, du stadig har din positive holdning til livet, den er guld værd 😉
  En blodprop i hjernen laver skader, det er irriterende, jeg har selv prøvet det, men jeg ved at det kan blive meget bedre, næsten som før, hvis skaden ikke er for stor og man så giver sig selv tiden. Der kan ske bedring igennem flere år.
  Det tog min tre år, at blive i stand til at tyde en strikkeopskrift igen og læse/huske en bog. Men nu går det ret fint 😊
  Pas godt på dig selv
  De bedste hilsner Helle Nielsen

  1. Tusind tak for dine opmuntrende ord, jeg er spændt på at se omfanget, når jeg bliver scannet igen.
   Heldigvis har jeg min lille have, men min mobil er gået i stykker, så jeg kan ikke tage billeder lige i øjeblikket.
   Så er der noget at glæde sig til – det er vigtigt!

 2. Kære Bente, dejligt med nyt fra dig, selv om det ikke er de bedste nyheder. Kan man have en blodprop uden at mærke det? Det lyder uhyggeligt. Det er godt at undersøgelserne er kommet i gang, og at du kan få svar på din usikkerhed.
  Selv om vi synes, det hele ramler sammen og ser sort ud, så er det, som du siger, fuglene synger og solnedgangen er smuk. Håber du finder fred og ro i dine smukke omgivelser, rigtig god bedring til dig. Kh Marianne

 3. Åh søde Bente.
  Og hvad skal man så sige???
  Jeg tænker at fordelen ved dén besked er, at når det ikke er en sygdom er det formodentlig ikke noget der udvikler sig. Men for pokker hvor må det være skræmmende at have haft en blodprop uden at opdage det!!
  Sender i al hast de bedste tanker til dig.
  Knus og tanker

  1. Tak Henriette.
   Tjah, det har du vel nok ret i. Jeg er spændt på udviklingen, skal scannes den 13. 6. – men du har også ret i, at det forhåbentligt ikke er noget der forværres, med mindre der kommer flere….

 4. Bente Altså – det der gider “vi” ikke – nu må du passe godt på dig selv – jeg har haft det så rigeligt i familien – min mor og bror osv. . Håber så inderligt at din hverdag trods alt er god – !
  Nu gik det hele så godt – og vi andre nyder godt af dine billeder og teksterne – og at du bor så fantastisk og at du har været i stand til at trylle have og bolig om til noget – der lyser langt væk af glæde indvendigt.
  Sender mange knus og kærlige tanker
  Kirsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.