Den grønne vinter…

I dag er det så koldt, at jeg ikke skal nyde noget af at sidde ude og flette. Jeg har også mindst én uge til pilen bliver for hård at flette.

I stedet for har jeg taget ‘ferie’ – mine børn og børnebørn er fløjet til Sicilien – jeg er taget til North Dakota. Jeg er ved at læse ‘Shamanens datter’ for mindst 2. gang – første gang for 28 år siden, da jeg fik bogen som gave i 1988.  Den kan anbefales på det kraftigste !

2016-07-14 19.41.29

Og så syr jeg nålepuder og strikker. Nålepuderne er bla lavet af gamle broderier. Jeg mangler perler til at dekorere med; hvis I har gamle halskæder eller lign. liggende, så modtager jeg dem med stor tak! De kan ligge i et almindeligt brev….

2016-07-14 18.04.41

 

16 tanker om “Den grønne vinter…”

 1. Super nålepuder, jeg har sikkert nogle perler et sted som du kan får, når vi ses. Dine billeder står på hovedet, altid det øverste billede, i dag afslutter dit oplæg også underligt.

 2. Hej Bente – vi har været i Ho i dag og spise på Ho Kro – lige overfor kroen ligger et garnsalg Ho Strik – men intent – absolut intet kan måle sig – med dit fine garn og vidunderlige farver.

  1. Hej Kirsten.
   Jeg ved skisme ikke hvad jeg skal gøre; når jeg laver siderne og sætter billederne ind – så ser det ok ud.
   Jeg har også prøvet at gå ind som almindelig læser, der kan jeg heller ikke se noget….
   Tusind tak for dine søde ord – det er meget inspirerende!

 3. Det kan godt være, at netop disse billede er spejlvendte – men de giver en fantastisk dejlig stemning – og teksten er ikke spor svær at læse!
  Dine sider giver varme helt ind Bente! Dejlige farver osv.
  Kram
  Kirsten

   1. Jeg tror det ikke og helt ærligt – kan jeg ikke se, hvad der skulle være i vejen – så slap helt af – og din tekst – synes jeg er helt i orden og mere til – du skal bare blive ved som du plejer – det er jo det vi aller aller bedst kan lide – sagt fra konen der har flere eksaminer i tekst analyse fra uni! Så bliv ved Bente – det værste man kan – er at filosofere så meget over en tekst – at den ikke bliver levende.

 4. Også på min PC vender billederne på hovedet – og nogle gange også på telefonen, men ikke altid! Jeg har dog ikke opdaget, de skulle være spejlvendte.
  Og uanset hvordan billederne vender, er det en fornøjelse og glæde at se de fine ting, der kommer fra dine hænder. Det er spændende hver gang, der er en ny skrivelse på bloggen.

  Kommentar til tidligere: Mine dahlila’er er altid i krukker. Trods de bedste intentioner, blive farve- og andre bestemmelser forbyttet – senest, når knoldene kommer frem fra vinterhiet. Jeg tror, små alfer morer sig med det, når jeg vender ryggen til. Og jeg skal ikke ha en gul dahlila puttet i det rosa bed – og vise versa! Det fungerer fint med krukker, der kan placeres i rette omgivelser, når de viser farve!
  Go weekend!
  Hanne

  1. Det er da en god ide at sætte dahliaerne i krukker, det gyser i mig når du skriver gul med rosa – men jeg havde engang en helt citrongul – den var så smuk sammen med rosa; den havde nemlig samme farve som støvdragerne. Jeg binder uldgarn i farverne om stænglen inden de visner ned, den kan holde sig hele vinteren. Måske ikke, hvis feerne eller alferne er glade for farver ;o)
   Jeg ved simpelthen ikke hvad der sker med de billeder; når jeg går ind uden admin. vender de rigtigt – det skulle ellers give samme billede som hos jer. De vender også rigtigt med admin. Tak for de søde ord!

 5. Som Kirsten K siger: blæs på, hvordan billederne vender! Det vigtigste er, at der er der sammen med dine ord.
  Tak for tippet med en uldsnor om stænglerne. Hvorfor har jeg dog ikke tænkt på det?! Det bliver indført fra i år – selv om jeg fortsætter med krukker. Med dronningens lejlighedsvise vilde farvesammensætninger in mente kan jeg også putte en farve ind et sted, hvor den ikke umiddelbart “passer”. Det tager toppen af det højtidelige!

 6. Hej Bente,
  Hos mig står billederne også på hovedet denne gang, og i dine to forrige indlæg var det bare det første billede, der stod på hovedet, men bortset fra det, så nyder jeg alle dine indlæg, også selv om jeg skal dreje lidt på hovedet for at se billederne😉😃.
  Rigtig god søndag til dig.
  Mange hilsner fra Ulla

  1. Hej Ulla.
   Jeg vil da ikke risikere at du drejer hovedet af led; jeg tror jeg har fundet problemet – se mit svar til Anne.
   Tusind tak for dine søde ord – jeg nyder at lave indlæggene!
   Go søndag aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.