Den gamle bænk frøs…

Da jeg var i gang med at forandre stuen, bredte det sig til entreen, hvor det runde mahognibord ikke rigtigt passede. Det var blevet sat der, da flyttelæsset blev tømt – og var blevet stående.  Min hvide havebænk stod ude foran huset – den ville vist se fin ud inde……

2016-02-06 13.08.19

Det har længe generet mig at køkkenlågerne havde 4 forskellige hvide farver. Jeg tror de er blevet skiftet efter det forhåndenværende søms princip, og derved er nuanceforskellene opstået. Pyt, jeg tog dem af – og vupti – et nyt åbent køkken, hvor jeg kan se alle mine smukke keramikskåle, kopper, kander og dimser…..

2016-02-13 09.37.20

Billederne er taget kl 22, og jeg har ikke så meget lys, så jeg lover at tage bedre billeder i morgen. Det her er de nye billeder……..

2016-02-13 09.37.37

Nu kan jeg meget bedre li det!

12 tanker om “Den gamle bænk frøs…”

     1. Det er sørmesen flot – kunne godt tænke mig at se – din entre fra flere vinkler – du havde sat sådan et flot “stileben” op forleden – var det ved døren?

     2. Har lige været inde og kigge på det andet billede fra gangen. Du har det altså noget så hyggeligt og smukt og flot – hvis man ikke vidste det – ville jeg tro – at det var fra et bolig blad! Og det emmer af hygge.

 1. Kan du ikke nedsætte dig som indretningskonsulent??
  Du har da ideer nok.. Det ser både indbydende og rustikt ud med bænken (dejligt sjal) og skabsløsningen er smart. Min indvending mod åbne skabe er rengørings og oprydningsbehovet! Det sidste kunne løses med glaslåger!
  Kort sagt det ser bare godt ud…

  1. Jeg tror ikke jeg kunne tjene ret meget på det –
   Nød lærer nøgen kvinde at spinde, siger et klogt ordsprog, og sådan er det med mig lige nu –
   Men det er rigtig dejligt med jeres søde kommentarer – det gør mig glad!
   Sjalet er et Seyfarth-sjal, valmuer. Strikket for 10 år siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.