Dejligt nyt garn

Jeg var gået helt tør (man må vist ikke lyve i en blog) men jeg var i hvert fald gået tør for inspirerende garn! Jeg havde lyst til at prøve en ny farveholdning.

 2014-02-20 11.38.57

Farverne er ikke så gode på billedet her, men det gir nok en fornemmelse. Jeg har købt cashmere/lammeuld hos garnudsalg.dk, (hvor det andet også er hentet), og det overrasker mig meget positivt. I forhold til den lange løbelængde, 900 m/100 g, er det lækkert fyldigt og blødt. Sammen med alpacca petroleum og lys petroleum og silkmohair i grøn/gul, er det min plan at strikke en look-a-like ‘kashmir’ – uden at købe den bog I ved nok.

Jeg er i tvivl om silkmohairen, men det må komme an på en prøve.

2014-02-20 14.00.34

Måske skal det være den rosa silkmohair? jeg prøver, og I skal nok få resultatet at se……

 

4 tanker om “Dejligt nyt garn”

  1. Fine farver – blå er himlen – blå er havet – og der er mange fine nuancer i blå og blåt. Spændende at se det færdige arbejde :

    1. hej Gitte. hov, jeg havde lige skrevet et svar, så forsvandt det…………
      Det er så sjovt at strikke fair isle, o du skal ikke lade dig gå på af ikke at strikke ‘lige efter bogen’ .Bare strik som du bedst kan. Jeg kan ikke have flere garner på fingeren, men jeg kan strikke lige så hurtigt som fx perlestrik, når jeg strikker med 2 farver. God fornøjelse. kh Bente

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.