Dejligt besøg.

I går havde jeg besøg af mine 2 svigerinder.  Vi har en aftale om at vi ikke har en værtindegave med, hver gang vi besøger hinanden, så jeg skulle lige til at brokke mig da de åbnede bagagerummet. Min mund blev stående åben, da de fremdrog denne åbenbaring……..

2016-01-21 09.03.40

Jeg har aldrig set noget så dejligt, og det var bare en indflyttergave – ikke en værtindegave. Jeg elsker disse små blå  perlehyacinter. Krukken er ca  40 cm i diameter, det er et mageløst syn!!!

Her suppleret af mine fremdrevne forsytia grene.  Jeg klippede dem før jul og satte dem i en spand i mit bryggers. Flyttede dem ind i køkkenet efter nytår, og nu, ind i stuen. – 3 stadier af varme, fra ca 10 grader, til 18 grader og til 21 grader i stuen. Hvis man sætter dem direkte ind i varmen, springer de ikke ud.

2016-01-21 09.04.43

Og udenfor – smukt, smukt,  med rimfrost, sol og vand.

2016-01-21 10.08.33

2016-01-21 10.08.55

I øvrigt havde vi en herlig dag; mange grin, besøg i genbrugsbutikker, hvorfra vi alle 3 hjemdrog skatte ……..kom snart igen!

9 tanker om “Dejligt besøg.”

 1. Simpelthen en smuk indflyttergave. Betænksomt og dejligt.
  Jeg har bare været ude i min have og nydt det smukke sceneri. Kontrasterne står i kø og det er med at nyde og fotografere mens motiverne er der…
  Og nyde hinandens dejlige billeder 😉

  1. Det har du fuldstændig ret i – men nu ser det ud til at det fine vejr er ovre. Jeg vil hellere have frost og klart vejr, men det kan sikkert ses på varmeregningen…

 2. Hvor er dine perlehyacinter bedårende, sikke en dejlig gave.
  Jeg har et lille problem, som jeg ville høre, om du har tid til at svare på. Jeg har to færdige trøjer, en i merino uld og en i uld/bomuld, der skal en tur i vaskemaskinen. Jeg plejer altid at vaske ved 30 grader uldvask, men kan se rundt omkring, at mange vasker på koldt uldprogram. Hvad gør du, jeg har altid lært, at uld ikke på vaskes i koldt vand. Jeg ville jo nødigt, at trøjerne kommer ud af maskinen som dukketøj.
  Ha en rigtig dejlig fredag, håber kulden og det dejlige vejr holder lidt endnu.

  1. Hej Marianne.
   Undskyld jeg ikke svarer før nu, men har ikke været hjemme.
   Jeg vasker altid uld ved 30 grader – og kun hvis jeg er 100 % sikker på maskinen. Ellers vasker jeg det i hånden og centrifugerer i maskinen.
   Det er faktisk den sikreste metode; strikket er jo ikke snavset, så jeg lægger det i lunkent vand med 1 spsk hårshampoo (til 10 l vand). Lader det ligge i et par minutter, og derfra i centrifugen. Ingen grund til at skylle først.
   Go fornøjelse. Merino har den særhed, at den godt kan lide en tur i tørretumbleren, hvis den er lidt stor i det! Har lært det af Sys Fredens.

   1. Tusind tak for hjælpen, du skal ikke undskylde, det er dejligt at du giver dig tid til at hjælpe, og trøjerne har alligevel ligget et stykke tid. Jeg vil helt sikkert prøve din metode, er spændt på merioen, den er lidt stor i det i forvejen.

 3. Jamen Halløjsa kære svigerinde.
  Det er da mig der takker, så hyggeligt at besøge dig.
  Du bor jo overdrevet dejligt.
  Ja vi havde da bare en hyggelig eftermiddag og ved du hvad DEM KAN VI FÅ MANGE AF.
  Jeg har travlt for jeg holder LOPPEMARKED i morgen og har jo sådan cirka 1million ting. Ja det føles i hvert fald sådan.
  Med hensyn til vejret kan det være helt euforisk ( se billedet på Face hvor jeg i et øjebliks sindsforvirring var i en lyserød periode ,-)
  God tur og vi ses forhåbentlig snart.
  Hej Hej Denice

  1. Kære Denice.
   Tak, jeg er lige komme hjem efter dejlige dage i det nordsjællandske.
   Helsingør er da den mest spændende handelsby jeg har været i længe!
   Og børnebørnene var jo dejlige at være sammen med!
   Vi ses snart – kh Bente

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.