De seks verdenshjørner.

Hver vinter glæder jeg mig over Amaryllis, røde eller hvide. Før jul røde, efter jul hvide. Jeg holder øje med priserne – der er stor forskel; den flotte hvide jeg har nu, har kostet 50 kr, det er den dyreste til nu. Den er så imponerende; 2 tykke stængler og fede knopper – og den første har holdt hvad den lovede:

Jeg er spændt på om der også er 6 i den næste.

Jeg er færdig med ‘Kællingesjalet’, det er sjovt at strikke. Men det er lidt lille til mig, derfor vil jeg gerne sælge det. Det måler 2 m i vingefang og er 68 cm højt. Det er strikket i 65% merino og 35% silke. Det er forholdsvis tyndt garn, så jeg vil prøve at strikke det igen i et kraftigere garn. Jeg vil gerne have 500 kr for sjalet.

Det blev et langt indlæg, men jeg kan heldigvis mærke, at jeg får mere og mere ‘at skulle have sagt’…

8 tanker om “De seks verdenshjørner.”

 1. Bente – er der nogen – som har købt sjalet – jeg har tandlæge i februar – så jeg har ikke penge tilovers før marts. Jeg mangler selv, at få strikket – den jeg købte garn af ved dig – hvis jeg sender garnet over til dig – kunne du så evt. strikke den i stedet. Og hvad koster det????
  knus
  kirsten

  1. Hej Kirsten.
   Jeg har lovet mig selv, at jeg ikke mere strikker på bestilling.
   Når det er sagt, kan vi måske lave en aftale om at du får sjalet for 400,-
   hvis du vil sende garnet retur, må du gerne, men det er vel 3 år siden du købte det – behold du det bare.

 2. Bente – der er penge nok på tirsdag – så jeg vil meget meget gerne købe sjalet – så hvis det er Ok – overfører jeg pengene på tirsdag til dig – !
  knus
  Kirsten

   1. Ja jeg har mobil pay og nej garnet kommer ikke retur – så jeg sender 500 kroner til dig på tirsdag – og hvordan jeg får sjalet snakker vi om. Om jeg kommer forbi eller du sender – hvis du sender skal du selvfølgelig have fragten dækket.

 3. For tre år siden begyndte alt at ramle – død – demens osv. og så fortsatte det derud af – det er langsomt ved at vende – men hvor bliver man glad for hver eneste dag det går godt.
  Stort knus til dig – det er derfor jeg ikke har fået strikket !

 4. Tusind tak Bente – sjalet er kommet frem – og nøjh hvor er det flot og så lige i min ynglings farve af de røde! Tusind tak. Og tak for hilsen.
  Rigtig dejlig week end til dig
  Kirsten

  1. Tak i lige måde Kirsten. Du kan gøre det større ved at gøre det vådt og spænde det op på en blød plade med en masse knappenåle. Jeg havde hverken plade eller så mange nåle, derfor har det bare fået lov at tørre ovenpå nogle håndklæder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.